FBI, Lizard Squad üyelerini yakalamaya başladı bile!

Emin Çıtak 5.01.2015 - 17:36
Veya üyeler kendilerini bilerek yakalattırıyorlar
8 Aralık 2014'te Lizard Squad ismiyle ortaya çıkan bir hack grubu Sony ve Microsoft'un çevrimiçi sistemlerini çökertmiş ve Yılbaşı dönemine kadar bunu sürdürmüştü.

Sony ve Microsoft olaylardan büyük kayıpla çıkarken, bazı kullanıcılara göre Xbox 360'ın sistemi halen kendine gelemedi. Hackerlar kimliklerini gizli tutmak için ellerinden geleni yapsa da bir noktada ekip halka açılmaya karar verdi ve o anda FBI göz altı işlemlerine başladı.

FBI şu sıralar #Gamergate ve Lizard Squad dosyalarını siber terörizm kapsamına almış durumda. Soruşturma sırasında ilk yakalanan 22 yaşında bir Lizard Squad üyesi olan Vinnie Omari, Sky News ile yaptığı bir röportaj sırasında kimliğini ele verdi.

16 yaşındaki Julius Kivimaki ise yine BBC'ye verdiği röportaj sayesinde yakalandı. Tutuklanan son üye Ryan ise Yılbaşı dönemi hakkında verdiği bir röportajla kendini açık etti.

Buradaki durum aslında biraz bariz görünüyor. Üyeler resmen bilerek kendilerini açık ediyorlar. Durum hakkında son yorum, bir Lizard Squad üyesinin Twitter hesabında yapıldı.

FBI, Lizard Squad üyelerini yakalamaya başladı bile!
"Kral kertenkele asla tutuklanamaz."
"FBI bana dokunamaz, gizlenme moduna geçtim."

Lizard Squad ve üyelerinin FBI karşındaki bu tutumu bakalım ilerleyen günlerde ne gibi sonuçlara sahne olacak?
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2020 23:07
l
Kalan Karakter: 300 Gönder
FBI, Lizard Squad üyelerini yakalamaya başladı bile!
İlginizi Çekebilir