Fear the Walking Dead, 7. sezon onayını aldı

Özgür Deveci 4.12.2020 - 15:23
The Walking Dead'den öncesini anlatan ve virüsün ortaya çıkış sürecini işleyen korku dizisi Fear the Walking Dead, 7. sezon onayını aldı.

The Walking Dead dizisinden öncesini anlatan Fear the Walking Dead, AMC'den 7. sezon onayını aldı. Haberin duyurusu, geçtiğimiz Perşembe günü The Walking Dead'in resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Dizinin 6. sezonu Ekim ayında yayınlanmıştı ve sezon ortası arasına da yaklaşıldı. Dizinin oyuncu kadrosunda Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Ruben Blades ve Karen David gibi ünlü isimler yer alıyor. Scott M. Gimple'ın baş yapımcılığı üstlendiği dizide Andrew Chambliss ve Ian Goldberg'in yanı sıra Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd ve Greg Nicotero gibi başarılı yönetmenler de bulunuyor.

Fear the Walking Dead, 7. sezon onayını aldı

Fear the Walking Dead, AMC'den 7. sezon onayını aldı

Tales of the Walking Dead antolojisini geliştiren AMC, henüz ismi belli olmayan bir Daryl/Carol spin-off yapımı için de siparişte bulundu. Buna ek olarak daha çok genç nesle hitap edecek The Walking Dead: World Beyond isminde bir spin-off dizisi de yayınlanmaya başladı. Scott M. Gimple ve Matthew Negrete tarafından senaryosu kaleme alınan dizi, ne yazık ki Fear the Walking Dead etkisi yaratamadı.

Ayrıca Andrew Lincoln ile Rick Grimes karakterine odaklanacak bir film projesi de AMC'nin listesinde yer alıyor. Şu an için Fear the Walking Dead'in yenilendiğini biliyoruz. Bu da bizim önümüzdeki sene üç The Walking Dead yapımını aynı anda izleyeceğimiz anlamına geliyor. Daha önce yapılan bir duyuruya göre The Walking Dead: World Beyond isimli mini dizinin iki sezon halinde yayınlanacağı belirtilmişti.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Fear the Walking Dead'i takip ediyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 07:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2020 03:51
6. Sezon kaç bölüm yayınlandı bilen var mı
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2021 20:43
16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mikimon
Mikimon 4.12.2020 18:51
5 sezon twd hayranı olup güncel izleyen ve sıkılan biri olarak
2 sezon ftwd izleyip şuanda keşke iptal edilse dediğim bir dizi üzücü
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2020 16:18
Sen bom boş izlediğin için bişey anlamaman doğal
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2020 12:19
O senin için geçerli izleme zorla izletenmi var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2020 14:37
Bütün seriyi izleyen biri olarak yorum yazıyorum. Twd ileriye dönük Umut vermediği için dizinin nereye gittiğini izleyici de kestiremiyor bu nedenle izleyici kitlesini kaybetti. Ftwd çok kaliteli başlamıştı madisson ve ailesi gayet izlenebilecek bir konu idi ama o da şu an 6. Sezon ile yönünü kaybe
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fear the Walking Dead, 7. sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir