Fez'in merakla beklenen Pocket Edition'ı, iOS platformu için çıktı

Ersin Kılıç 14.12.2017 - 13:29
Fes başıma fes başıma püskülü ben olayım..

FEZ son yıllarda çıkan en farklı bulmaca temalı oyunlardan bir tanesiydi. İlk olarak 2012 yılında karşımıza çıkan Fez, 2D oynanışı, 3 boyutlu bir arayüz ve 4 farklı alandan oluşan bir oyun alanı ile bütünleşen bir yapıya sahipti. İşte çıktığı dönem en başarılı oyunlardan biri olmayı başaran Fez'in beklenen mobil sürümü nihayet çıktı.

FEZ'in beklenen mobil sürümü iOS için çıktı

Geçtiğimiz Nisan ayında duyurusu yapılan bu mobil sürümü bugün itibari ile iOS platformu için çıkmış durumda. herhangi bir Android versiyonu hakkında ise şimdilik açıklama yapılmış değil. 4.99$ / 17.99 TL fiyat etiketine sahip olan oyunun bu ücreti hak edecek nadir yapımlardan biri olduğunu da gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Eğer platform, bulmaca tarzı yapımları seviyorsanız en azından bir göz atmanızda fayda var.

Bu arada bulmaca dediysem aklınıza basit bulmacalar gelmesin. Çünkü oyunu oynadığınız zaman yanınızda kesinlikle kağıt kalem bulunması gerekiyor desem sanırım gerekli açıklamayı da yapmış olurum. Oyunun bu sürümü için daha önce yayınlanan tanıtım videosu şu şekilde;

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
FEZ'in beklenen mobil sürümü nihayet çıktı
İlginizi Çekebilir