FFXIV, 10 milyon oyuncu barajını geçti

Mehmet Atilla Turan 8.08.2017 - 11:11
Yeni 4.06 güncellemesi ise yayında.
Square Enix, oyuncu kitlesinin Final Fantasy'e karşı ne kadar bağlı olduğunun farkında. Buna karşılık serideki bir oyunu çevrimiçi kitleye sunan Square Enix, bir hayli pozitif geri dönüş alıyor. Bugün yayınlanan 4.06 güncellemesi ile çevrimiçi MMORPG'nin oyuncu kitlesi on milyon sınırını geçti. Sayılan kullanıcıların içine oyunu denemek için açılan bedava hesaplar da bulunuyor.

Yeni gelen güncelleme ile oyuncular farklı görevlere çıkabiliyor ve sisteme yeni eklenen eşyaları bulabiliyor. Görevlerin içinde Ultros adlı zor bir karakter ile savaşmak da bulunuyor, yani eski Final Fantasy'lerdeki gibi bölüm sonu canavarı gibi bir düşmanla karşılaşıyorsunuz. Ayriyetten Square Enix, oyuncu sayısının on milyonu geçmesi ile kutlamalara başlamış bulunuyor. Görevlerde kazandığınız Faire eşyalarını ücretsiz olarak boyama seçeniğini de oyuna getirilmiş.

FFXIV, 10 milyon oyuncu barajını geçti
Final Fantasy Online, diğer adıyla A Realm Reborn'a bu linkten ulaşabilirsiniz ve ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Tabii, sadece belirli bir süreliğine, eğer oyunu beğendiyseniz ve devam etmek isterseniz, sitesinden belirli bir miktar ödeyerek "Premium" sekmesine geçebilirsiniz.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.09.2017 05:03
Sitenizin sayfa geçişlerinde arada bug yaşanıyor , başkalarında oluyor mu bilmiyorum. Oyun barı aşağı doğru takılı kalıyor arada , bir bakın isterseniz. FF güzel oyun ama aylık ödeme sistemi artık komik geliyor ve rpg ömrü tüketir. Senaryo oyun bitirin , daha keyifli. Hayatınızı feda etmeyin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 4.09.2017 16:16
Bir düzeltme yapıyım. Editör arkadaşımızın dediği "Moonfire Faire" kutlamalaı oyunun 4.yılı ile ilgli değil. Final Fantasy 14'ün her dönem yaptığı dönemlik aktivitelerden biri. "The Rising" dediği aktivite oyunun 4.yılı şerefine yapılmış bir aktivite hatta oyunun yapım yönetmeni Yoshi P.'nin karakteri size bu 4 yıl için teşekkür ediyor. Şu an ise Yokai Watch aktivitesi başladı bedeva Yokai watch temalı silahlar ve minionlar veriyorlar. Ama Final Fnatasy 14 esas bombayı Ekimin ilk haftası 4.1 patch ile patlatacak. Çünkü yeni raidler ve pvp modları geliyor. Final fantasy tactic ve FF12'in yapımcısının içinde bulunduğu "Return to Ivalice" adında yeni raid yer alacak . Paketin adı 4.1 "THE LEGEND RETURN" olarak tanıtılacak ve iki parça halinde yayınlanacak :3
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 9.08.2017 12:21
ülke ekonomisi biraz daha iyi olsa.en basit şeyleri dahi etkiliyor.bu oyun bir amerikalı ve ya AB üyesi bir ülkede yaşayan biri için 15 birim bizde ise 45 birim.ortalama aylık kazanca görede çok ama çok fazla.
ülkenin kaderi.zengin değilsen bekle indirimleri.
Phoenixboy
Phoenixboy 4.09.2017 16:04
Ama şöyle düşün dostum, bu oyunu oynayanlar genelde Final Fantasy yada MMORPG /RPG hayranı oyuncular. Bu insanlar ff14 dışında farklı oyunlara kolay kolay bakmazlar tüm zamanlarını bu oyunla veya oyunda yaptıkları arkadaş çevresiyle geçirirler. Bunu iyi biliyorum çünkü yaklaşık 4 yıldır bu oyunu oynuyorum. PS4'te de bu oyunu oynuyabliyorsun ve plus üyeliği gerektirmiyor. Oynadığın başka oyun yoksa yada 4-5 ayda bir yeni oyun bekliyorsan gelipte ayda sadece bir oyuna 45 tl vermek o kadar zor değil bence. Sıkılırsan da üyeliğini iptal edersin o kadar basit. Oyunun fiyaları şu an çok ucuz Stormblood'lu full paket alırsan daha hesaplı bence ve üzerine zaten bir ay bedava süre veriyorlar. Hikayeyi seven biriysen bir ayda bir karakterinin sınıfnı 70lv yaparsın ( bütün ek paketleri bitirirsin) hatta karakterinin diğer birkaç sınıfınıda level atlatırsın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FFXIV, 10 milyon oyuncu barajını geçti
İlginizi Çekebilir