FIFA 21'in PS5 ve Xbox Series sürümü yayınlandı

Özgür Deveci 3.12.2020 - 14:58
Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler futbol oyunu FIFA 21'in PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri yayınlandı.

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler futbol oyunu FIFA 21'in PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri yayınlandı. Oyunu PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında satın alan kullanıcılar kütüphaneden yeni nesil sürümlerini ücretsiz bir şekilde indirebilirler. Ancak oyuna henüz sahip değilseniz PlayStation Store'da 499,99 TL, Microsoft Store'da ise 447,75 TL fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz. Oyun, PlayStation 5 için 50GB indirme boyutuna sahip.

Oyun dünyasının en çok oynanan futbol oyunu FIFA 21, PlayStation 5'in DualSense kablosuz kontrolcüsü sayesinde oynanış deneyimini derinleştiriyor. Sahada olan bitene tepki vererek maçın ritmini ellerinizde hissetmenizi sağlayan kontrol cihazı, dokunsal geri bildirimleriyle şutların, pasların ve müdahalelerin etkisini hissetmenizi sağlıyor.

FIFA 21'in PS5 ve Xbox Series sürümü yayınlandı

FIFA 21, PlayStation 5 platformunda 50 GB boyutunda

Genişletilmiş oyuncu etkileşim sistemi, gerçek oyuncu hareketi teknolojisini (RPMT) top kapma mücadelelerine ekliyor. Akan oyunda ve duran top pozisyonlarında oyuncular her zamankinden daha hızlı tepki süresiyle itme ve çekme hareketleri yapabiliyor. Ayrıca Premier League, LaLiga Santander ve Bundesliga dahil olmak üzere dünyanın en büyük liglerinden özel olarak kaydedilen binlerce özgün marşla birlikte FIFA 21, atmosferik ses deneyimi sunuyor.

Yeni nesil konsollar, oyuncu fiziklerini de daha iyi bir şekilde tanımlıyor. Topa vurduktan sonraki kas hareketleri, en büyük yıldızların oyuncu hareketlerine gerçekçi bir şekilde uyum sağlayan Frostbite altyapılı saç telleri ve gerçekçiliği geliştirilmiş yüzler ve forma kumaşları, dünyanın en iyi futbolcularını dinamik gerçekçilik konusunda üst düzeye çıkarıyor. Bu sayede topla bağlantılı animasyonların görsel kalitesi ve tepki süresi geliştirilerek daha akıcı ve gerçekçi oyuncu hareketlerini tecrübe etmenizi sağlıyor. Oyuncular, artık daha insansı dokunuşlarda bulunarak mekanik ve robotik hareketlerini azaltacak.

Son olarak oyunun yeni nesil sürümlerinden kaydedilmiş oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 18:29
21puan
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 21'in PS5 ve Xbox Series sürümü yayınlandı
İlginizi Çekebilir