FIFA 23 FUT yenilikleri detaylandırıldı

Alparslan Gürlek 11.08.2022 - 19:43
EA Sports paylaştığı yeni bir video ile FIFA 23 FUT modunun bütün yeniliklerini oyuncuların karşısına çıkardı.

FIFA 23 FUT modu, serinin en popüler oyun modu olan Ultimate Team'e yeni özellikler getirecek. Her yıl oyuncuların en çok zaman harcadığı bu kısımda serinin FIFA adıyla çıkacak son oyununda birçok farklı yenilik bizi bekliyor. EA Sports bu yıl özellikle bu alanda kendisini aşmış da diyebiliriz.

FIFA 23 FUT özellikleri duyuruldu

EA Sports FIFA, YouTube üzerinden yayınladığı yeni bir video ile bu yıl Ultimate Team moduna gelecek yenilikleri duyurdu. Bunlardan ilki ise oyuncuların oldukça ilgisini çekecek yeni ödül modu. Tek oyunculu maçlarda size verilen görevi yerine getirerek, bir nevi senaryoya ayak uydurarak ödüller kazanabileceksiniz. Kazandığınız ödüller bu yıl ilk kez yıldız olarak gelecek. Bu yıldızlarla ise içinden oyuncular çıkan paketleri açabileceksiniz. Bu da kadronuzu sadece çevrimdışı modda oynayarak bile geliştirebilmenizi sağlayacak. FUT Moments adındaki bu yeni özellik bu yıl oyuncuların karşısına ilk kez çıkıyor.

FIFA 23 FUT yenilikleri detaylandırıldı

Aynı zamanda kadronuzu kurarken çok dikkat etmeniz gereken kimya özelliği de bu yıl yeniden elden geçirilmiş. Çeşitliliği artırmak adına bazı değişiklikler yapılmış ve oyuncuları kısıtlayan bazı durumların ortadan kalktığı belirtiliyor. Oyuncuların her birinin kendi kimya seviyesi olacak ve 0-3 arasında olan bu değeri, kadronuzu kurarken artırmak isteyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi Ultimate Team modunda takım kimyasının önemi büyük.

Aynı zamanda bu yıl oyuncular crossplay özelliğiyle de karşılaşacak. Bütün 1v1 oyun modlarında kullanılabilecek bu özellik sayesinde Xbox ve PlayStation kullanıcıları artık kozlarını paylaşabilecekler. Ayrıca hakkında hiçbir detay verilmese de FIFA 23 FUT modunda bu yıl Dünya Kupası da bulunacak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2022 10:39
Birde Türkçe spiker olsa mükemmel olurdu
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 23 FUT yenilikleri detaylandırıldı
İlginizi Çekebilir