FIFA 23 Pro Clubs yeni özellikleri paylaşıldı

Alparslan Gürlek 8.08.2022 - 19:24
FIFA 23 Pro Clubs özellikleri EA Sports tarafından yayınlanan yeni bir video ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Volva ve Pro Clubs birleşiyor.

EA Sports YouTube üzerinde paylaştığı yeni bir video ile FIFA 23 Pro Clubs özelliklerini gösterdi. Her yıl biraz biraz yenilik getirdikleri alanlardan biri olan Pro Clubs için bu yıl da çok abartmamışlar ancak minik de olsa yeni adımların atıldığını görmek güzel. Tabi bilmeyenler için önce bu oyun modu hakkında da ufak detaylar verelim. FIFA'nın hemen hemen yeni her oyununda karşımıza çıkan bu özellik kendi futbolcunuzu oluşturarak maçlarda sadece bunu kontrol etmenizi sağlıyor. Kendi ligi olan bu oyun modunda bir takıma dahil olarak mevkinizde oynayabiliyorsunuz. Her oyuncu, kendi futbolcusunu kontrol ediyor ve 11v11 maçlar yapılabiliyor. Bu yıl da Pro Clubs moduna bir takım yenilikler ekleniyor.

FIFA 23 Pro Clubs özellikleri bir video ile gösterildi

EA Sports tarafından yayınlanan yeni video FIFA 23 Pro Clubs özelliklerini gösterdi. Özellikle bu yıl ağırlığı perk sistemine veren ve arkadaşlarınızla katılabileceğiniz yeni beceri oyunlarını gösteren video birkaç ufak detaya daha ev sahipliği yapıyor. Tabi her yıl olduğu gibi bu yıl da özellikle bu modda devrimsel bir yenilik beklemeyin. EA tarzı diyebileceğimiz yenilikler geliyor.

Oyuncular, kendi futbolcularıyla Volta modunu oynayarak buradan elde ettiği sezonluk ilerlemeleri Pro Clubs moduna taşıyabilecek. Bu yıl ilk kez karşımıza çıkacak bu özellik sayesinde Volta modunda kazandığı ödülleri, Volta puanlarıyla satın aldıkları özelleştirmeleri FIFA 23 Pro Clubs moduna da taşıyabilecek.

Ayak üstü maçlar konusunda da bu yıl bazı değişiklikler mevcut ancak daha önce de bahsettiğimiz gibi devrimsel nitelikte değil. Genel olarak görsellik üzerine yapılan bu iyileştirmelerle birlikte daha hızlı bir maç deneyimi sunmayı hedeflediklerini söylüyorlar.

FIFA 23 Pro Clubs yeni özellikleri paylaşıldı

Buna ek olarak Perks sistemiyle tıpkı kariyer modunda olduğu gibi oyuncunuza maç içerisinde kendiliğinden aktif hale gelecek bazı pasif yetenekler kazandırabiliyorsunuz. Top kesmeler, ilk dokunuşlar gibi maç içi anları kapsayan bu perkleri kullandığınızda futbolcunuzun maç içerisindeki bazı durumlara göre kabiliyeti artacak. Geçtiğimiz yıla ek olarak FIFA 23, iki savunma iki de atak perkiyle toplamda 4 yeni perk getirecek.

Takım arkadaşlarınızın çevrimiçi olmadığı durumlarda da yetenek oyunları bölümünde vakit geçirebileceksiniz. Antrenmanlar gibi çalışan bu kısım hem oyuncunuza haftalık yenilenen deneyim puanları kazandıracak hem de bir nevi antrenman yapmış olacaksınız. Yeteneklerinizi geliştirmeniz için güzel bir bölüm olacaktır.

Seviye sayısı artırıldığı gibi seviyeler arası geçiş için gerekli tecrübe puanı da azaltılacak bu sayede oyuncular seviye yükselmenin heyecanını daha sık yaşayacaklar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 10:55
Pro club 2021’de ki ayak üstü maç modu en iyisiydi! 22 de forvet olsan bile seni kanat yapıyordu! Seçme şansın yoktu! Bazen tek başına maç atıyordun. Karşıdakiler full sen tek oluyordun! Umarım onları düzeltmişlerdir. Ama görünen 22 de ki görünüm ile aynı! Para kazanmadıkları için ilgilenmiyor EA
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 09:41
Oyunun grafik tarzı ve renk paleti hep çizgi film gibi. Bi türlü değiştirmediler. NBA 2K yı örnek alsalar biraz çok iyi olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 23 Pro Clubs yeni özellikleri paylaşıldı
İlginizi Çekebilir