FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızları belli oldu

Alparslan Gürlek 19.07.2022 - 11:07
Serinin FIFA adıyla çıkacak son oyunu FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızları da belli oldu. Bu yıl kadın futbol takımlarından bir yıldız kapağı süslüyor.

Electronic Arts, FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızlarını da açıkladı. Ultimate sürümü ile birlikte ortaya çıkan kapak görselinde bu yıl Chelsea kadın futbol takımından Sam Kerr ve PSG'nin genç yıldızı Kylian Mbappé karşımıza çıkıyor.

FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızları: Sam Kerr ve Mbappé

FIFA serisinin bu isimle çıkacak son oyunu, seride ilk kez kapak görselinde bir kadın futbolcuya yer veriyor. Oyun hakkında daha fazla detayı bu hafta içerisinde duyacağız ve tanıtım fragmanı büyük ihtimalle yarın yayınlanacak. Aynı zamanda serinin bu oyunundan sonra şirket, sıradaki futbol oyunlarında FIFA adını kullanmayacak. Yaklaşık 30 yıllık ortaklık, FIFA 23 ile son bulacak. EA Sports FC serisiyle birlikte Temmuz 2023'te "yeni bir dönem başlayacak".

FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızları

Mayıs ayında dünya futbolunun yönetim organları 2024 için önde gelen oyun yayıncıları ve medya şirketleriyle çalışarak, EA'in serisine rakip olacak yeni bir FIFA simülasyonu geliştirmek için görüşmelerin devam ettiğini belirtmişti. Görünen o ki futbol oyunları alanında EA ve Konami'nin rakipsiz şekilde hüküm sürdüğü yıllar geride kalıyor.

Tabi bu sırada EA de bazı yeni detaylardan bahsetmişti. Aşağıdan ilgili haberimizi okuyabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 23 Ultimate Edition kapak yıldızları belli oldu
İlginizi Çekebilir