Filmin yönetmeni Batgirl ve Batman'in yer aldığı bir sahne paylaştı

Ersin Kılıç 6.08.2022 - 14:17
Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde iptal edildiği açıklanan Batgirl filmi için yeni bir görsel paylaşıldı. Bu sahnede Batman de yer alıyor.

Çekimleri tamamlanan Batgirl filmi iptal edilmiş ve bu haber büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Bildiğiniz gibi Discovery birleşiminden sonra Warner Bros firmasında taşlar baya yerinden oynamış durumda. Özellikle DC Sinematik Evreni için sert kararlar alan yeni yönetim, ayakları daha sağlam yere basan bir şekilde ilerlemek ve daha kaliteli filmler sunmak istiyor. Bu bağlamda önümüzdeki 10 yıllık dönemin planlarının yapıldığı da belirtilmişti. Bu 10 yıllık planın merkezinde ise Superman, Batman ve Wonder Woman karakterleri yer alacak.

İptal edilen Batgirl filminden Batman'li görsel geldi.

İşte bu sebeple iptal edilen Batgirl filmi için yeni bir görüntü paylaşıldı. Filmin yönetmenliğini yapan Adil El Arbi, daha önce yayınlanmayan bir sahne paylaştı. Bu görsele baktığımızda ise Batgirl ve Batman karakterlerini bir arada görebiliyoruz. Bildiğiniz gibi tıpkı The Flash filminde olduğu gibi bu filmde de ünlü oyuncu Michael Keaton'ı bir kez daha Batman rolünde izleyecektik.

Filmin yönetmeni Batgirl ve Batman'in yer aldığı bir sahne paylaştı

Batgirl başlangıçta HBO Max'e özel olarak düşünülmüş fakat daha sonra sinema salonlarında oynatılmasına karar verilmişti ve bu bağlamda filmin bütçesi de 90 milyon dolara çıkarılarak yeniden çekimler yapılmıştı. Batgirl filmi Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetiliyordu. Filmde Batgirl karakterine hayat veren Leslie Grace dışında Flash filminde de Batman olarak karşımıza çıkacak Michael Keaton da yer alıyordu. Ayrıca filmde J.K. Simmons, Brendan Fraser ve Jacob Scorpio gibi önemli oyuncular da bulunuyordu.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2022 16:17
iyi ki iptal edilmiş iyi ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2022 09:32
Bu ne lan sanarsin cosplay cileri toplayıp öyle çekmişler ( çekememişler )
Kalan Karakter: 300 Gönder
shehzadeMurat31
shehzadeMurat31 7.08.2022 13:41
80'lerin poşet şeklindeki kostümleri giyen Batman ve Batgirl filmi yayınlansa ne olur yayıınlanmasa ne olur? Batman hariç hiç bir DC karakter,ini sevmiyorum... en son çıkan The Batman filmi idare ederdi... Pattinson'ın performansı iyiydi...artık insana Batman filmlerini izlemekten gına geldi... şu son 14 senede bir çok Batman flmi yapıldı... Batman Begins, Batman The Dark Knight ve Batman The Dark Knight Rises filmleri güzeldi... daha sonra Batman v Superman filmi çıktı, o da idare ederdi... dizi yapar gibi her sene Batman filmi yapmaktan vazgeçsinler, kabak tadı vermeye başladı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 13:18
Bence doğru bir karar, markayı zedelemekte adamların üzerine yok, yeterince kanıtladılar ne kadar beceriksiz olduklarını. Belki bu sefer kafalarına dank etmiştir kaliteli bir şeylerin çıkması gerektiğini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2022 15:35
Batgirl - Batman a hakarettir useless bir karakter filmi çıksa 4.8 falan alacaktır büyük ihtimalle nitekim de ilgili birim bunu anlamış iptal etmiştir gereksiz bir masraftan kurtuldular.
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 11:24
Hayatında hiç Batgirl okumadan yorum yapmak.
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2022 09:03
altina imza
Kalan Karakter: 300 Gönder
Filmin yönetmeni Batgirl ve Batman'in yer aldığı bir sahne paylaştı
İlginizi Çekebilir