Final Fantasy 14 Endwalker oyuncularına 7 günlük ücretsiz oyun süresi verildi

Murathan Özlü 6.12.2021 - 18:23
Final Fantasy 14 Endwalker'a duyulan ilgi oldukça yüksek ve erken erişim ile oyunu alan oyuncular oyuna girerken sıkıntı yaşayabiliyorlar.

Square Enix, an itibariyle aktif üyeliği bu lunan oyuncularına, Final Fantasy 14 Endwalker çıktığında ( 7 Aralık, yarın) 7 günlük bedava oyun süresi hediye edecek. Oyunun yönetmeni Naoki Yoshida konuyla ilgili açıklama yayınladı ve özür diledi.

Final Fantasy 14 Endwalker oyuncularına bir haftalık ücretsiz oyun süresi

Endwalker'ın erken erişim süreci 3 Aralık günü başlamış ve oyunun sunucuları, oyuncuların ilgisini kaldırmamıştı. Yoshida, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

" FFXIV sunucularının tamamının kaldırabileceği maksimum -eş zamanlı- oyuncu girişi sayısına ulaştık. Bu yüzden oyuna girmek inanılmaz uzun süre gerektiriyor ve bu yüzden çok özür dilerim."

Final Fantasy 14 Endwalker

Square Enix bu aşırı uzun oyuna giriş sıralarını telafi etmek ve oyunun çıkışıyla iyice artacak ilgiyi bir şekilde dengelemek için, oyun çıktığı tarihte aktif üyeliği bulunan bütün oyunculara bir haftalık bedava oyun süresi verecek. Bu hediye, birden fazla hesabı bulunan veya hali hazırda 30 günlük oyun süresi bulunan oyuncuları da kapsayacak.  Yoshida ayrıca, sorunun devam etmesi durumunda fazladan ücretsiz oyun süresinin verilebileceğini belirtti.

FF 14'de bot kullanmak da pek hoş karşılanmıyor. Final Fantasy 14'de bot kullanan bir oyuncu  yakın dönemde bot kullanmanın bedelini ağır ödemişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 8.12.2021 02:37
Oyuncu sayısı çok iyi. Topluluk olarak ta öyleler. Herkes anlamadığın birsey olursa yardım ediyor. Çıkışı ile şimdi ki arasındaki farka bak. Koskoca firmayı bağırmaktan kurtardı bu oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2021 18:41
Yaz ayında Asmongold gibi ünlü WOW streamcilerinin FFXIV oynaması büyük bir oyuncu kitlesini FFXIV çekti.Corana yüzünden serverler için gerekli parçaların bulunamaması Ocean serverini kurulumunu birkaç erteletti.Şu an şş saatleri çıkışı serverlere geçiş için 10bin kişi bekliyor millet :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 14 Endwalker oyuncularına 7 günlük ücretsiz oyun süresi verildi
İlginizi Çekebilir