Final Fantasy 14 için yeni ek paket Shadowbringers duyuruldu

Korhan ONUK 19.11.2018 - 10:22
Ek paket birçok yenilik ekleyecek.

Square Enix'in geliştirdiği Final Fantasy 14: A Realm Reborn 2013 yılında çıkış yapmıştı. Kaliteli bir MMORPG deneyimi sunan oyun, şimdiye kadar Heavensward ve Stormblade adlı iki farklı ek paket ile desteklenmişti. Bugün Las Vegas'ta devam eden oyunun etkinliğinde, yeni bir ek paket duyurusu yapıldı, Shadowbringers!

Ek paket için yayımlanan sinematikte birçok ipucu var.

Shadowbringers ek paketinde oyuncular Garlean Empire ile savaşma imkanı bulacaklar. Oyuna birden fazla karakter sınıfı eklenecek. Ayrıca mevcut seviye sınırı 80'e çıkarılacak. Yeni haritalar, zindanlar ve çok daha fazlası ise oyuncuları bekliyor olacak.

Fragmandaki en dikkat çeken ögelerden bir tanesi, ana oyundan tanıdığımız Thancred isminde NPC'nin taşıdığı Gunblade adlı silah. Daha önceki Final Fantasy oyunlarında gördüğümüz bu silah, henüz Final Fantasy 14 içerisinde yer almıyor. Ancak yeni ek paketle oyuna eklenecek gibi gözüküyor. Etkinlikte yapımcı ve yönetici Naoki Yoshida ile İngilizce yerelleştirme ekibinin lideri Koji Fox, fragmanın oyuna eklenecek birkaç farklı karakter sınıfını gösterdiğini açıkladılar. 

Shadowbringers ek paketi ile birlikte oyuna New Game Plus modu eklenecek. Böylece hikayeyi tekrar oynamak isteyen deneyimli oyuncular, yeni bir karakter açmadan oyunu baştan oynayabilecekler. 

Oyuna eklenecek yeni mesleklerden bir tanesi Blue MageFinal Fantasy oyunlarını oynayanların bileceği Blue Mage, yeteneklerini yaratıklardan öğrenen bir sınıf. Shadowbringers da bu özelliği devam ettirecek ve Blue Mage mesleğindeki oyuncular yeteneklerini dünyayı keşfederek yaratıklardan öğrenecekler.

Shadowbringers oyuna yeni bir ırk da ekleyecek. Hangisi olduğu henüz belli olmasa da, söylentiler tavşan ve insan karışımı Viera ırkına yoğunlaşıyor. Bunun sebebi de ırk duyurusunun hemen ardından, kameranın Yoshida'nın tshirtündeki Bugs Bunny çıkartmasına yakınlaşması. Doğru olup olmadığını zamanla göreceğiz. Ayrıca Yoshida, bu ırkın muhtemelen oyuna eklenecek son ırk olduğunu belirtti. 

Final Fantasy 14Shadowbringers ek paketi ile başarısını devam ettirecek gibi duruyor. Yeni ek paketin 2019 yılı içerisinde çıkacağını da belirtelim. Siz değerli oyuncular, yeni ek paket Shadowbringers hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 10:13
Ücretli üyelik olmasa çok güzel oyun aslında :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 09:49
Ummm Stormblade değil XD Paketin adı Stormblood. Samurai kılıcı etki etmiş herarde :D Artı Blue Mage Ocak'ta Stormblood 4.5 patch'te geliyor Shadowbringers'ta değil. (Shadowbringer 5.0)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 01:58
Çok güzel olacak ek paket npclerle dungeonlara girebileceğiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 14 için yeni ek paket Shadowbringers duyuruldu
İlginizi Çekebilir