Final Fantasy VII Remake Intergrade son fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 8.05.2021 - 14:01
Şubat ayında duyurulan ve yeni bir hikaye sunacak olan Final Fantasy VII Remake Intergrade için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Final Fantasy VII Remake Intergrade PS5 için Şubat ayında duyurulmuş ve bu duyuru ile birlikte ana oyunun ve Intergrade ek paketinin geleceğini öğrenmiştik. 2020 yılının en başarılı oyunlarından biri olarak gösterilen yapımı daha önce Playstation 4 için aldıysanız Playstation 5 sürümüne ücretsiz olarak güncelleyebileceğimiz açıklanmıştı. Tabi oyunun mart ayında Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak verildiğini de hatırlatalım. Oyunu bu şekilde temin edenler ise PS5 sürümüne güncelleme yapamayacaklar. 

Final Fantasy VII Remake Intergrade PS5 için geliyor

Final Fantasy VII Remake Intergrade için geçtiğimiz yıl çıkan oyunun görsel olarak geliştirilmiş ve yeni bir görev eklenmiş versiyonu diyebiliriz. PS5 sürümüne geçerken görsel anlamda da Işın izleme gibi bazı önemli değişikliklere imza atılmış. PS5 versiyonunda daha iyi kaplamalar, sis efektleri ve ışıklandırma görebileceğiz. Daha önce farklı oyunlarda da sık sık örneklerini gördüğümüz gibi oyunda Performans ve Grafik modu bulunacak. 1440P çözünürlüğe kavuşan oyunun Performans modunda 60 FPS olarak oynayabileceksiniz. Işın izleme özelliklerini aktifleştirecek olan kalite modunda ise oyun 30 FPS olarak çalışacak. Oyunun PS5 sürümü ayrıca Dualsense kontrolcünü haptik geri bildirim özelliğini de kullanacağı açıklanmıştı. Final Fantasy VII Remake PS5 versiyonu ile birlikte tabi ki yükleme sürelerinde de gözle görülür bir düşüş olacak.

Oyunun ana senaryosu dışında Intergrade görevinde ise Remake sürümünde yer almasa da ana oyundan hatırlayacağımız Yuffie karakterini kontrol edeceğiz. Eski oyunun opsiyonel karakterlerinden biri olan Yuffie'nin yanındaki karakter ise bu oyun için yeni tasarlanan bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Oyununun PS4 versiyonuna sahipseniz oyunun PS5 sürümüne başta da belirtiğim gibi ücretsiz olarak ulaşabilecek ve dilerseniz kayıt dosyalarınızı aktarabileceksiniz. Final Fantasy VII Remake PS5 sürümünün 10 Haziran 2021'de çıkacağını da hatırlatalım. Ayrıca oyunun bu sürümü ile birlikte PS5 özel olma durumu da bir yıl daha uzatılmış olacak. Yani oyunun PC sürümü için en az 2022 yılı işaret ediliyor.

 Final Fantasy VII Remake Intergrade son fragmanı yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Final Fantasy VII Remake Intergrade son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir