Flash filmi DC evrenini yeniden başlatacak

Ersin Kılıç 14.09.2020 - 10:29
Flashpoint hikayesine doğru evrilen The Flash filmi için heyecan verici yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

The Flash filmi için sevindirici ve bir o kadar da heyecan verici bir açıklama geldi. Gelen bu açıklamalara göre The Flash filmi DC sinematik evrenini yeniden başlatacak. Fakat bu başlama hikayesinin yanı sıra eski olayların unutulmayacağı da belirtilmiş. Bu da bize farklı bir Flashpoint hikayesini getiriyor diyebiliriz.

The Flash filmi ile DC sinematik evreni yeniden başlayacak

DC, sinematik evren konusunda Marvel'ın oldukça gerisinde kaldı bildiğiniz gibi. Bunun en büyük sebeplerinden birisi Man of Steel filminden sonra direk olarak Justice League konusunun işlenmesiydi bana göre. Karakter hikayelerini tam olarak bilmeden hepsinin bir araya gelmesi bazı başarısızlıkları da beraberinde getirdi. Tabi diğer taraftan Ben Affleck ile yaşanan problemler ve rayına oturmayan hikaye işleyişi derken DC evreninde çok fazla şey değişti.

Daha önce The Flash filmi için yaptığımız haberlerde karakterin bu karakterin karmaşayı çözebilecek ve her şeyi yeniden başlatabilecek bir şansa sahip olduğunu belirtmiştik. Anlaşılan DC taraı da aynı şeyi düşünüyor olacak ki bu konuda bir açıklama geldi. Flash filmi sonrasında DC evreni yeni bir döneme girmiş olacak. Fakat bu yeni dönem ile eski olayların unutulmayacağı da belirtilmiş. Zaten filmde Michael Keaton ve Ben Affleck gibi oyunların canlandırdığı Batman karakterleri de olacak. Ayrıca yapılan açıklamalarda Batman karakterleri dışında DC tarafında birçok karakterin filmde boy göstereceği de belirtildi.

Flash filmi DC evrenini yeniden başlatacak

Filmin yönetmenliğini yapan ve daha önce It, Mama gibi filmlerden hatırlayacağımız Andy Muschietti "Film Flashpoint hikayesinden ilham alıyor ama tam olarak Flashpoint hikayesini anlatmayacağız. Filmde birçok olay ve sürpriz ile karşılaşacaksınız, çizgi romanlarda olmayan heyecan veici olaylar filmde olacak." açıklamasında bulunmuş.

Kısacası Flash filminde paralel dünyaların işleneceğini zaten Batman açıklamaları ile öğrenmiştik. anlaşılan DC evrenini rayına oturtmak için bu yöntem işlenecek. Yani şimdiye kadar yaşanan olayların farklı bir dünyada, gerçeklikte bırakılacağını söyleyebiliriz. Böylelikle yaşanan olaylar unutulmazken DC için yeni bir başlangıç yapılmış olacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 14:19
Desenize flash bi koydu ne batman kaldı ne supermen hepsinin kaderi baştan yazıldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flash filmi DC evrenini yeniden başlatacak
İlginizi Çekebilir