Fntastic'ten The Day Before'un Çöküşü İçin Açıklama

Tunay Şahin 24.01.2024 - 16:04
"The Day Before" oyununun yaratıcıları Fntastic, oyunun başarısız performansını "blog yazarları" tarafından yürütülen bir "nefret kampanyasına" bağlıyor.

Fntastic, internette dolaşan "yanlış bilgilere" yanıt olarak bir açıklama yayınladı. Bu açıklamada, oyunun eskiden Steam'de en çok istek listesine eklenen oyun olduğu ve koreli bir takvim uygulamasıyla yaşanan bir tartışmadan sonra piyasadan kaldırıldığı belirtildi.

The Day Before'un Karşılaştığı Eleştiriler ve İddialar

Oyunun gelişim süreci boyunca, birçok seyirci projenin bir tür aldatmaca olduğunu öne sürdü. Fntastic ise bu iddiaları reddederek, oyunun zorlu gelişimi ve çıkıştaki sorunları "blog yazarlarının" yürüttüğü bir "nefret kampanyası" sonucu olduğunu iddia etti.

The Day Before'un Karşılaştığı Eleştiriler ve İddialar

Fntastic'ten "Nefret Kampanyası" İddiası

Fntastic, "içerik oluşturucular arasında bir altına hücum" olduğunu ve "bazı blog yazarlarının oyunu eleştirmek için büyük başlıklarla sahte içerik oluşturduğunu" belirtti. Ayrıca, okuyucuları oyunun gerçek durumunu görmeye ve Dr Disrespect'in yayınını izlemeye teşvik etti.

İlginizi Çekebilir: The Day Before'un Yapımcısı Kepenkleri İndirdi

Oyunun Gelişim Süreci ve Piyasaya Sürülmesi

"The Day Before"un gelişim süreci, son dakika gecikmeleri ve Steam'deki "Aşırı derecede olumsuz" kullanıcı incelemeleriyle dolu oldu. Fntastic, bu durumu blog yazarlarının nefret kampanyasına bağlıyor.

Fntastic, "oyunu beğenen ve erişim talep eden birçok kişiden" bahsetti ve oyunun kodlarının "karaborsada" yüksek fiyatlara satıldığını iddia etti.

Fntastic, "Kullanıcılardan bir kuruş bile almadık, kitle fonlaması kullanmadık ve ön sipariş sunmadık" diyerek, oyunun kapatılmasının ardından para iadesi yaptığını belirtti.

Stüdyonun Geleceği

Stüdyo, Mytona ile ilişkileri ve eski çalışanlarla ilgili iddialar hakkında da açıklamada bulundu. Son olarak, sosyal medya platformlarında gelecek etkinlikler için takip edilmesini önererek sözlerini tamamladı.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2024 22:00
Bunlarda sıktı artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 27.01.2024 12:26
Onu bunu bıraksınlar da dolandırdıkları finansörleri hakkında bilgi versinler. Merak konusu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2024 11:49
sırf sözleşmede yazan reklam parasını hızlıca harcamak için abd deki times meydanına deli gibi reklam verdiler onu geçtim bir X kullanıcısı 6 ayda hazır dizaynlarla bunlardan daha iyi iş çıkardı hani 5 yıldır geliştiriliyordu yalan
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2024 09:00
Hem suçlu her çirkef sanki millet sebepsiz yere gömdü oyununu. Paraları iade ettin ama aldığın yatırımlar ne olacak ya da kendi şirketinin reklamını yaptın diğer oyunlarının satışını arttırdın onlar ne olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2024 03:46
Oyun çöp işte beceremediler batırdılar çuvalladılar daha neyini zorluyo bu aptal düşük 5ci sınıf firma anlamceremedim beceremedik diyip geçin işte, zaten en başta o ilk gösterdiği fragman gameplay koca bir yalan hiçbir zaman öyle bir projeye başlamamışlar, bir yerlerinden sallayıp uydurmuşlar işte
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fntastic'ten The Day Before'un Çöküşü İçin Açıklama
İlginizi Çekebilir