Football Manager 2011'in ön sipariş tarihi 4 Ekim

Merlinin Kazanı 5.10.2010 - 09:24
Football Manager 2011 PC 4 Ekim’den itibaren 69,99 TL’den ön siparişte
Football Manager 2011 PC için 4 Ekim’de 69,99 TL’den D&R, Darty, Overgame, www.mavishop.com ve www.aralgame.com'da ön siparişe açılacak ve 5 Kasım’da tüm satış noktalarda yerini alacaktır. Ön sipariş veren oyunseverlere ek olarak Shogun Total War Gold ya da Condemned isimli oyunlar hediye verilecek.

Football Manager 2011,ödüllü Football Manager serisinin son oyunudur. Dünya çapında 6 milyonun üzerinde satmış olan Football Manager,son beş yıldır UK PC satış listelerinin zirvesinde yer almaktadır.

Football Manager 2011'in ön sipariş tarihi 4 Ekim
FM2011 gerçek zamanlı sözleşme görüşmeleri, yenilenmiş antrenman sistemi, maç motoru geliştirmeleri de dahil olmak üzere her zamankinden daha çok özellik içeriyor. Football Manager 2011bir kez daha futbol menajerliği oyunlarının çıtasını yükseltecek.

Football Manager 2011 bu yıl her zamankinden daha gelişmiş olarak karşınıza çıkacak ve Sports Interactive eklediği yeni özelliklerle türe yeni bir standart getirecek. İlk defa dileyen menajerler futbolcularla gerçek zamanlı sözleşme görüşmelerine katılabilecekler. Çok sayıda gerçek futbolcu menajeriyle birlikte çalışan Sports Interactive, bu görüşmelerin oyunda mümkün olduğunca gerçekçi biçimde yer alabilmesi için oldukça fazla bilgi topladı. Sözleşme görüşmeleri sırasında farklı tür futbolcu menajerleriyle karşılaşmaya hazır olun; her biri farklı kişiliğe sahip olduğundan uygun yaklaşımı bulmaya çalışacaksınız.

Serinin tarihindeki en yenilikçi antrenman sistemine sahip olacak oyunda, menajerler “maça hazırlık” türündeki antrenman ile takımlarına maç öncesinde yoğunlaşmasını istedikleri özel alanları gösterebilecekler. Futbolcular için temel antrenman programlarının yanı sıra oyuncularınızın yeteneklerine yoğunlaşabileceğiniz 14 farklı program da bulunuyor.

Futbolcular, personel ve yönetim kuruluyla olan etkileşim de yeni yönetim kurulu talepleri, menajerlerin futbolcularıyla özel olarak konuşmalarını sağlayan yeni futbolcu etkileşim modülü, diğer kulüplerdeki futbolcularla ilgili açık konuşmalar da dahil olmak üzere eklenen yeni özellikler sayesinde yepyeni bir seviyeye çıkıyor.

3D Maç Motorunun eklenmesinin üzerinden geçen iki yılın ardından oyuncular bu yılki oyunda çeşitli yeniliklerle karşılaşacaklar. 100’den fazla yeni animasyon, daha çok futbolcu mimiği, yeni futbolcu modelleri, yeni stadyumlar, saha dokuları, geliştirilmiş aydınlatma, gece maçları, daha çok sayıda gol sevinci ve diğer ekstralar, var olan en iyi maç simülasyonunu daha da geliştiriyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Football Manager 2011'in ön sipariş tarihi 4 Ekim
İlginizi Çekebilir