Fortnite FPS modu ekran görüntüleri sızdırıldı

Berkcan Aktürk 29.06.2023 - 11:27
Oyuncular tarafından çok beklenen, Fortnite FPS modu sızdırıldı. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, modun 4. bölüm 2. sezon'da oyuna ekleneceği ön görülüyor.

Raporlara göre, Fortnite nihayet 4. bölüm 2. sezon'da resmi bir FPS moduna kavuşabilir. Ve görünüşe bakılırsa, bu Fortnite FPS modu bir dizi WIP ekran görüntüsü ile internete sızdırıldı.

Tüm sızıntı ve söylentilerde olduğu gibi, bu ekran görüntülerine de şüpheyle yaklaşmak çok da anormalce olmaz. Henüz resmi bir açıklama gelmese de, sızan görüntülere bakacak olursak FPS modunun yolda olabileceğinin işaretini veriyor gibi. Yine de, yasal görünüyorlar, bu yüzden bu görüntüleri sizlerle buluşturmaya karar verdik.

Fortnite FPS modu geliyor! 4. bölüm 2. sezon'da oyuna eklenebilir

Görebildiğimiz kadarıyla, bu ekran görüntüleri alfa/beta sürümünden WIP ekran görüntüleri olabilir. Ayrıca fazla bir şey de göstermiyorlar, bu yüzden beklentilerinizi biraz kontrol altında tutsanız iyi edersiniz. Lakin, oyun bana göre er ya da geç bir FPS modu alacak. Oyunculardan gelen talepler, Fortnite'ın FPS'e elverişli olması, yani bugün olmasa da bir gün birinci şahıs modunu alacaktı. Bu haber de, buna ön ayak olabilir ve birçok Fortnite oyuncusunun yıllardır istediği FP modu bir sonraki sezonda seçim ekranında yerini alabilir.

İlginizi Çekebilir: FPS Nedir?

Fortnite FPS modu ekran görüntüleri sızdırıldı

Fortnite FPS modu ekran görüntüleri sızdırıldı

Mart 2023'te, eğer takip ettiyseniz Fortnite First-Person modunun nasıl görüneceğini gösteren bir video ortaya çıkmıştı. Tabii bu video resmi bir açıklama değildi. Bir mod geliştiricisi tarafından, Fortnite Creative ile oluşturulmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite FPS modu ekran görüntüleri
İlginizi Çekebilir