Fortnite PVE turnuvası geliyor

Murathan Özlü 21.10.2021 - 22:03
İlk Fortnite PVE turnuvası Fortnitemares, 23-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ve oyuncular takım halinde düşman dalgalarına karşı direnecekler.

Fortnite'a yeni bir turnuva modu ekleniyor: Fortnite PVE turnuvası modu. Fortnitemares Kupası adındaki bu turnuvada oyuncular, dörder kişilik takımlar halinde aralıksız gelen düşman sürülerine karşı hayatta kalmaya çalışacaklar. Türkçeye Sürü Saldırısı Turnuvası olarak çevrilen bu turnuva, 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Ayrıca Fortnite Sürü Saldırısı SSM 19 Ekim TSİ 16.00'dan 2 Kasım TSİ 16.00'ya kadar oyunda etkin olacak.

Fortnite PVE Turnuvası ödülleri

Fortnite'ın ilk PVE (oyuncuya karşı bilgisayar) turnuvası olacak olan Fortnitemares boyunca takım halinde oynayacaksınız. Daha önceki Fortnite turnuvalarında isteyenler yarışmaya tek başlarına katılabiliyorlardı. Ancak bu turnuvada, 4 kişilik bir ekip halinde oynamak durumundasınız. Oyun formatı, Fortnite'a geri dönen Sürü Saldırısı modu şeklinde olacak.

Fortnite PVE turnuvası

Turnuvaya katılacak takımlar beşer Sürü Saldırısı maçı oynayarak toplayabildikleri kadar puan toplamaya çalışacaklar.  Maçlar sırasında oyuncuların edinecekleri her 1.000'er puan, 1 Turnuva skoruna denk olacak. Maçlar sonunda kazanılan toplam skor Turnuva puanına çevrilerek takımların turnuva tablosundaki yerlerini belirleyecek.

Turnuva sonunda oyuncular, topladıkları puanlara göre şu kozmetik ödülleri kazanma şansına sahip olacaklar:

Ayışığında Düello Yükleme Ekranı- 500 Turnuva Puanı

Kuzgun'un Laneti spreyi- 1000 Turnuva Puanı

Ghoul-d Emojisi - 2000 Turnuva Puanı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite PVE turnuvası geliyor
İlginizi Çekebilir