Rick Grimes Fortnite evrenine geçiş yaptı

Murathan Özlü 11.10.2021 - 19:32
Cadılar Bayramı temalı Fortnite etkinliği kapsamında Rick Grimes Fornite evrenine geldi ve yanında Daryl gibi tanıdık yüzleri getirdi.

The Walking Dead evreninin simge ismi Rick Grimes Fortnite evrenine katıldı. Duyuruyu dün Fortnite Twitter hesabından yapan Epic Games, Rick Grimes ile beraber karakterin ekürileri Daryl Dixon ve Michonne'un da oyuna döndüklerini duyurdu.

Daryl ve Michonne geçtiğimiz Aralık ayında oyuna bir süreliğine eklenmişlerdi. Epic Games, Rick'i de ekleyerek "The Walking Dead Crossover"'ını devam ettiriyor.

Rick Grimes Fortnite paketi Michonne ve Daryli da içeriyor

Yeni Fortnite karakteri Rick Grimes'ın tek başına fiyatı 1.500 V- Papel. 1.900-V Papel karşılığında ise Rick'in alternatif kostümü (Ceket), Walker Club Pickaxe silahı, Crashing Satellite Glider ve Sheriff's Duffle Back Bling adında bir sırt çantası alınabilecek.  Daryl ve Michonne için de tanesi 1.800 papelden alternatif kostüm ve yakın dövüş silahı içeren paketler eklendi.

Rick Grimes Fornite

Bütün The Walking Dead koleksiyonunu almak isterseniz 2.500 V-Papel karşılığında Rick, Daryl, Michonne ve hepsinin ekipmanlarını içeren Survivors in Arms paketini alabilirsiniz.  The Walking Dead'de senelerce zombilere karşı hayatta kaldıktan sonra bu üçlü Fortnite Kabusları 2021'de Küp Canavarlarına savaşmak için oyuna katılıyorlar.

Rick'den önce Fortnite'ın en yeni üyesi Carnage filmi sebebiyle Venom olmuştu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rick Grimes Fortnite evrenine geçiş yaptı
İlginizi Çekebilir