Fortnite yarım milyon barajını aştı!

Furkan Güler 27.07.2017 - 10:59
Epic Games sıkı çalışmanın karşılığını alarak büyük bir oyuncu topluluğu oluşturmayı başardı.
Epic Games'in yeni oyunu Fortnite, erken erişim statüsü ile oyuncular ile nihayet buluştu. Her ne kadar oyun erken erişimde olsa da, açıklanan bilgilere göre yeni oyun günler için 500.000 adet kopya satarak inanılması güç bir başarıya imza attı. Diğer bir yandan oyunu bir platformda satın aldığınızda diğer platformlarda da ücretsiz bir şekilde sahip olabildiğinizi hatırlatalım. Buna rağmen oyunun yarım milyon satmasını oldukça iyi bir başarı olarak sayabiliriz. Ayrıca Twitter'dan yapılan açıklamaya göre bu satış rakamına oyunun ön siparişleri de dahil durumda.

Oyunun yönetmenlerinden Darren Sugg, yakaladıkları bu başarının kendileri için çok sevindirici bir durum olduğunu vurguladı. Oluşturdukları topluluk konusunda yeni planlar çizeceklerini söyleyen Sugg, oyunu erken erişimden çıkarttıklarında bambaşka bir oyun ile karşılaşabileceğimizi söyledi.

Fortnite yarım milyon barajını aştı!
Kendi kalenizi kurup savunma yapma ve eğlenceli RYO öğeleri ile oynanışı zengin olan Fortnite'ın grafikleri de bir o kadar kaliteli duruyor. Ancak oyunun ilerleyen dönemlerde PC için Steam'e gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil. Şu anda oyunu PC üzerinden satın alırsanız, Epic Games'in kendi istemcisini kullandığını hatırlatalım. Son olarak Merlin'in Kazanı ekibi olarak oyun için çektiğimiz ilk bakış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite yarım milyon barajını aştı!
İlginizi Çekebilir