Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover etkinliği geliyor olabilir

Murathan Özlü 20.08.2022 - 17:24
Rings of Power dizisi yaklaşırken, Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover iması veren bir paylaşım yapıldı

Olası Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover etkinliğine dair ipuçları oyun içerisinde bulunmuş olabilir. Fortnite'ın güncel sezonu boyunca yapımı süren bir kumdan kaleye yapılan güncelleme, bir Twitter kullanıcısının gözünden kaçmamış. Kumdan kalede devasa bir delik açılmasıyla beraber oyuncular, kalenin tasarımının aslında meşhur Miğfer Dibi Kalesi'ne ne kadar benzediğini fark etmişler.

Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover iması fark edildi

Fortnite'ın, güncel olan her medya ürününden bir parçayı, crossover etkinliği ile bünyesine kattığı bilinen bir gerçek. Daha önce Darth Vader ve Indiana Jones Fortnite evrenine katılmıştı. Dünya Star Wars gününde de Kylo Ren gibi karakterler oyuna eklenmişti. Fortnite, bütün medya ürünlerini kendi içerisinde toplayıp hepsini hükmedecek oyuna dönüşmeye kararlı gibi gözüküyor.

Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover
ShiinaBR isimli Twitter kullanıcısı, Fortnite içerisindeki kumdan kale ile Helm's Deep arasındaki benzerliğe dikkat çekmiş. İki kalede de açılan devasa gedik haricinde, genel dizayn ve kaleye uzanan patikaya kadar oldukça dikkatli çalışılmış. Rings of Power'ın 2 Eylül'de ilk gösterimini yapacağı düşünülünce, önümüzdeki haftalarda LOTR evreninden bazı karakterler Fortnite'a geçiş yapabilir. Ancak son dönemdeki bazı gelişmeler bu tarz crossoverları erteletebilir. Embracer, Yüzüklerin Efendisi haklarını bir kaç gün önce satın almıştı. Bu da evren ile ilgili her türlü oyun, film, dizi hakkını dev İsveçli firmaya vermişti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 20:32
Yani şu Fortnite bi cehennem olsun gitsin artık. Ne kadar kalite, klas şey var hepsini bayağı göstermekte ısrarcılar anlaşılan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite Yüzüklerin Efendisi crossover etkinliği geliyor olabilir
İlginizi Çekebilir