Forza Horizon 4 için Super7 oyun modu duyuruldu

Berat Darıcı 9.12.2020 - 10:12
Forza Horizon 4 için Super7 isimli yeni bir ücretsiz mod duyuruldu. Oyuna bolca zorlu parkur eklenecek.

Playground Games, çok sevilen yarış oyunu Forza Horizon 4 için Super7 isminde yeni bir mod duyurdu. Bu mod ücretsiz olarak tüm oyunculara sunulacak.


Forza Horizon 4 ile artık zorlu parkurlar sizi bekliyor

Çıkışından 2 yıl kadar uzun bir süre geçen Forza Horizon 4 için GTA Online'ı hatırlatan yeni bir mod duyuruldu. Super7, oyuncuların çok farklı yeteneklerini tek seferde test etmek üzerine kurulu. Oyunda karşınıza üst üstte 7 farklı zorlu parkur çıkacak. Hepsini başarıyla tamamlarsanız ödül alacaksınız. Eğer isterseniz bir parkur oluşturabilirsiniz. Tam olarak neyden bahsettiğimi anlamanız için sanırım şu anda aşağıdaki oynatıcıdan mod için yayınlanan videoyu izlemeniz gerekiyor. 7 farklı parkur tamamlandıktan sonra verilen ödül umarım tatmin edici bir şey çıkar.

Mod için yapılan tüm parkurları ayrı ayrı özel olarak istediğiniz zaman istediğiniz kadar oynayabileceksiniz. Ayrıca diğer oyuncular tarafından yapılan zorlu parkurları da oynayabilirsiniz. Elbette aynı şekilde kendi yaptıklarınızı oynuyabiliyorsunuz. Şimdiden GTA Online ile saatlerce harcadığınız o zorlu parkurları kafanızda canlandırdığınızı görür gibiyim. Yama notlarının tamamını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Oyun için geçtiğimiz haftalarda ayrıca bir optimizasyon güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme Xbox Series X ve Xbox Series S için oyunu özel olarak optimize etmek amacı taşıyordu. Bu güncelleme daha hızlı yükleme süreleri, daha yüksek FPS değerleri ve 4K çözünürlük desteğini beraberinde getiriyor. Xbox Series X ile Forza Horizon 4'ü 4K 60 FPS olarak oynayabilirsiniz. Bu güncelleme hakkında yapılan detaylı incelemeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Forza Horizon 4 için Super7 oyun modu duyuruldu

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Forza Horizon 5 için yeni bir söylenti ortaya çıktı. Oyunun 2021 yılında çıkabileceği söyleniyor. Hatta oyunun Forza Motorsport oyunundan önce çıkma ihtimali bile bulunmakta. Forza Horizon 4 için yeni gelen bu güncelleme ise bu söylentiyi biraz yalanlar nitelikte. Tüm detayları "Forza Horizon 5 2021 yılında çıkabilir" başlıklı haberimizden okuyabilirsiniz.

Super7 için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Forza Horizon 4 şu anda Xbox Game Pass abonelik sisteminde bulunmakta. Lütfen yorum yazmayı unutmayın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2020 18:58
Ücretsiz demiştiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forza Horizon 4 için Super7 oyun modu duyuruldu
İlginizi Çekebilir