Fox News yine sapıttı!

Mert Günhan 21.02.2014 - 11:20
Fox'a göre Amerika'da kötülüklerin kaynağı Dark Souls
Dün elinde Wii Remote olduğu için polis tarafından vurulan gençten sonra. Amerika yine video oyunlarına karşı bir cadı avı başlattı.

"Craigslist Killer" adı ile bilinen katil Miranda Barbour'ın Dark Souls hayranı olduğu ortaya çıkınca, Amerikan muhafazakarları Grand Theft Auto'yu suçlamaktan sıkılmış olacak ki, hemen odaklarını Dark Souls'a çevirmişler.

Fox News'da yayınlanan programda geçen konuşmanın birebir aynısını size aşağıda sunuyoruz, yorum sizin.

Elisabeth Hasselbeck (Sunucu):
Craigslist cinayetlerinin ardında Dark Souls olduğunu öğrendiğimize göre, bu oyun toplumumuza başka ne yapmış olabilir?

Steve Doocy (Yazar/FOX News habercisi): Bu çok iyi bir soru çünkü yıllardır bu oyunun varlığını bile bilmiyorduk. Şimdi oyunların Amerika'yı neden mahvettiği ile ilgili iyi bir fikrimiz var.

Brian Kilmeade (FOX sunucusu): Yakından bakarsanız zaten adında "Dark" olan bir oyun. Bu demektir ki bu oyunun ırkçı tonları var ve bir sürü ırkçı Dark Souls oynuyor olmalı. Gerçekten de oyuncuların dünya ile ne kadar kopuk olduklarını görüyoruz.

Doocy: Bunun gibi oyunlar ırkçılığın Amerika'da hala varolmasının yegane sebebi.

Hasselbeck
: Bu sadece genç Amerikalıların zihnini zehirlemek isteyen Japonya'nın bir başka oyunu. Herkesin Amerika'ya ne kadar düşman olduğunu gösteriyor.

Kilmeade: Kesinlikle

Doocy: Grand Theft Auto en azından sadece şiddet unsurları içeriyordu, bu oyun insanlara okült şiddeti gösteriyor.

Hasselbeck: Okült ırkçılık, okült vahşet, bu oyunlarda asla bitmiyor. Mario için eğlenceli diyorduk fakat artık Mario'nun ruhu karardı ve insanları öldürmeye başladı.

Kilmeade: Dark Souls'da diğer insanların oyunlarını istila edebiliyor ve onları öldürebiliyorsunuz. Yani insanları güvende olmaları gereken yerlerde öldürmenizi istiyor oyun. Bu okul katliamlarına çok benziyor değil mi?

Doocy: Çocuklar bu oyunları çok seviyor fakat altındaki mesajları göremiyor. Sonra birden bire bir oyuncu silahı ile gelip onları öldürüyor. Kesinlikle okul katliamlarının arkasında bu var ve büyük ihtimalle duyduğumuz bütün katliamlara ilham veren oyun bu.

Hasselbeck: Sanal dünyada öldürmenin tadını alıp sonra gerçekten öldürmeye başlıyorlar. Bu karanlık oyun yüzünden kaç can gitti kim bilir, yaratıcıları utanmalı.

Kilmeade: Bu hasta insanların hepsinin Japonya'da olması onları yakalamamızı engelliyor.

Hasselbeck: Peki sizce bu oyunu yapanlar idam cezasını hak ediyor mu?

Program böyle devam ediyor. Görünüşe göre Fox'ta çalışan insanlar dünya ile gerçekten oldukça kopuk.

Fox News yine sapıttı!
Yorumlar 62
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fox News yine sapıttı!
İlginizi Çekebilir