FPS: First Person Shooter belgeseli satışa çıktı

Basın Bülteni 10.07.2023 - 12:55
FPS: First Person Shooter belgeseli sınırlı bir süre için satışa çıktı. 4+ saatlik belgesel, çığır açan oyunların 50 ylı aşkın tarihine ışık tutuyor.

Şimdiye kadar bir araya getirilmiş en büyük efsanevi geliştirici kadrosunun yer aldığı bir oyun belgeseli olan FPS: First Person Shooter belgeseli sipariş edilebilir durumda. Doom ve Half-Life'tan Unreal, Halo ve ötesine klasik FPS oyunlarının hayranlarının, filmi FPSDOC.com'dan sipariş etmek için 1 Ağustos 2023'e kadar süreleri var.

FPS: First Person Shooter belgeseli satışa çıktı

Belgesel, FPS türünü şekillendiren sevilen oyunlara ve kült klasiklere odaklanan dört saatten fazla sahne arkası hikayeleri ve anları sunuyor. Yıldızlardan oluşan kadroda id Software'in kurucu ortakları John Romero ve John Carmack, System Shock ve Deus Ex'in yapımcısı Warren Spector, Unreal'ın ortak yaratıcısı Cliff Bleszinski, Halo yazarı Joseph Staten ve daha onlarcası yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: FPS Nedir?

Film, bir dizi dijital ve fiziksel koleksiyon sürümünde sipariş edilebilmekte. Sipariş veren hayranların, isimleri de krediler bölümüne eklenecek ve oyun tarihinin bir parçası olacak. Yönetici yapımcı ve yaratıcı Robin Block yapımı, “ FPS: First Person Shooter , bir filmden daha fazlası. Bir nesil oyuncuyu tanımlayan bir türe yazılmış bir aşk mektubu.” olarak tanımlıyor.

FPS: First Person Shooter belgeseli satışa çıktı

Yardımcı yönetmen ve yardımcı yazar David L. Craddock, "Ekibimiz bu projeyi hayata geçirmek için iki yıldan fazla çalıştı. Dünya çapındaki binlerce destekçinin desteği sayesinde, bunu sizinle paylaşmaya neredeyse hazırız." dedi. Ortak yazar ve yapımcı Richard Moss ise, "Hepsini tek bir pakette şaşırtmak, memnun etmek ve bilgilendirmek istedik" şeklinde açıklama yaptı.

Filmde yer alan diğer tasarımcılar ve uzmanlar arasında Build motoru mimarı Ken Silverman, "boomer shooter" tasarımcısı ve yapımcısı Dave Oshry, Team Fortress ortak yaratıcıları Robin Walker ve John Cook, profesyonel oyuncular Dennis "Thresh" Fong, Randy "N0M4D" Fitzgerald, ve Amy "Athena" Brady, kıdemli programcı Rebecca "Burger" Heineman, aralarında Tom Hall, Adrian Carmack ve American McGee'nin de bulunduğu daha fazla id Software mezunu ve Duke Nukem seslendirme sanatçısı Jon St John. FPS: First Person Shooter belgelseli sınırlı bir süre için dijital ve fiziksel biçimleri, posterler gibi koleksiyon öğelerini, 1990'ların FPS oyunlarını anımsatan "big-box" tarzı bir paketi, fare altlıklarını ve daha fazlasını içeriyor.

Belgeseli 99 dolar ve kargo ücreti ödeyerek www.fpsdoc.com adresinden satın alabilirsiniz. Jenerikte adınızla kişiselleştirilmiş sınırlı sayıda numaralandırılmış baskı, 1 Ağustos'ta sona eriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 02:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2023 20:49
Burası için çok para be?????
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.07.2023 19:53
Bıktım la doom halflife bilmem ne klasik klasik kelimelerini duymaya
Kalan Karakter: 300 Gönder
FPS: First Person Shooter belgeseli
İlginizi Çekebilir