FPS korku oyunu Nemesis: Distress duyuruldu

Özgür Deveci 10.06.2020 - 13:14
Awaken Realms Digital ve Ovid Works tarafından geliştirilen çok oyunculu FPS türündeki korku oyunu Nemesis: Distress PC için duyuruldu.

İlk olarak 2018 yılında piyasaya çıkan popüler masa oyunu Nemesis, Awaken Realms Digital ve Ovid Works adında iki oyun geliştiricisi tarafından PC için yeniden yapıldı. Uzayda kaybolmuş bir gemide geçecek olan oyun, hayatta kalma unsurlarının yanı sıra gizli bir hain yönü olan çok oyunculu bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilere göre, oyuncular 40 dakikalık senaryolarda hayatta kalmaya ve kendilerine verilen görevleri tamamlamaya çalışacak. Bu görevler gemiyi başarılı bir şekilde Mars'a götürmek, uzaylıların bulunduğu yuvayı yok etmek ve diğer oyuncuların ölmesini sağlamak gibi heyecan verici zorlukları içeren havuzdan rastgele çekiliyor. Her karakterin farklı yeteneklerinin olacağı oyunun bazı senaryolarında hain olmayacak. Bu nedenle oyunda kime güveneceğini de asla bilemeyeceksin. Ben bu yönüyle oyunu son zamanlarda oldukça popüler olan Secret Neighbor oyununa benzettim.

FPS korku oyunu Nemesis: Distress duyuruldu

FPS korku oyunu Nemesis: Distress duyuruldu

Karakterlerimizin içindeki implant herhangi bir olumsuz etkileşimi (diğer mürettebat üyelerini vurmak gibi) engellerken, diğer oyuncularında işlerini zorlaştıracak. Odaları ateşe vermek, yanlış bilgi yaymak, kapıları yüzlerine kapatmak bunlardan sadece birkaçı. Buna ek olarak, yavaş yavaş gemiyi ele geçiren davetsiz misafirleri de sürekli olarak tehdit edecek. Onları öldürmek mümkün olsa da, bu o kadar kolay bir iş olmayacak.

Oyunun Ana Özellikleri

• Gizli hain mekanizması

• Epik bilim kurgu korku sinematik hissi

• Gelişmiş ve asimetrik çok oyunculu deneyim

Oyunun yayınlanan minimum sistem gereksinimlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Geliştirici firma oyunun önerilen sistem gereksinimlerini henüz açıklamadı. Son olarak bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 ya da Windows 10 (64-bit)

İşlemci: Intel Core i5 @ 3.3 GHz, AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz ya da daha iyisi

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti (4GB), GTX 1060 (3GB), GTX 1650 (4GB) ya da AMD Radeon R9 280(3GB), AMD Radeon R9 290 (4GB), RX 470 (4GB)

İlave Notlar: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
FPS korku oyunu Nemesis: Distress duyuruldu
İlginizi Çekebilir