Frostpunk mobile gelebilir - Satisfactory Steam geliyor

Berat Darıcı 17.02.2020 - 10:31
Sızıntılara göre Frostpunk mobile geliyor. Kıyamet sonrası soğuk bir dönemi konu olan oyunun mobile gelecek olması bizleri heyecanlandırdı.

11 bit studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan şehir kurma ve hayatta kalma oyunu Frostpunk, IOS ve Android için geliştirilmeye başlanmış. Stockwatch'ın haberine göre 11 bit studios, mobil sektörün önde gelen bir küresel oyun şirketi ile anlaşma imzalamış. Ortağın adı ve sözleşmenin detayları oyunun çıkış tarihiyle beraber ilerleyen tarihlerde açıklanacak.

Firmanın diğer oyunu olan This War of Mine'da mobil platformlara çıkış yapmıştı. Bilgisayarlarda olduğu gibi mobil tarafta da büyük ilgi gören oyun sayesinde 11 bit studios'un mobilden gelen gelirlerin farkında olduğunu kesin.

Frostpunk hakkında detaylar

Krakatoa ve Mount Tambora dağlarının patlaması sonucu volkanik bir kışın başladığı oyunda milyonlarca insan ölüyor. Oyunda bir şehrin lideri olup şehrin hayatta kalmasını sağlamak için kaynakların yönetimini dikkatlice ayarlamanız gerekiyor. Hem şehir sakinlerini hem de şehrin alt yapısını idare etmeye çalışıyorsunuz. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kıyamet sonrası şehir kurma oyunu Frostpunk için geçtiğimiz haftalarda yeni bir DLC tanıtıldı. The Last Autumn adındaki bu güncelleme oyunun felaketinden öncesini konu alıyor.

Frostpunk mobile gelebilir - Satisfactory Steam geliyor

Xbox Game Pass'e Tekken 7 ve Frostpunk gelecek

Satisfactory Steam'de erken erişime açılıyor

Coffee Stain tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs açık dünya keşif ve fabrika inşa etme oyunu, Epic Games Store'dan sonra Steam'e geliyor. 19 Mart 2019 tarihinde Epic Games Store üzerinden satışa çıkan oyun önümüzdeki ay içerisinde Steam üzerinden de satışa çıkacak. Satisfactory, Steam'e erken erişim olarak giriş yapacak. Oyunun Türkçe desteği de mevcut. Oyuna çayırlar, kayalıklar, çöller ya da ormanlık alan olmak üzere dört başlangıç noktasından birini seçerek başlıyorsunuz.

500.000'in üzerinde kopya satan Satisfactory, nu yeni gelişmeyle birlikte üçüncü güncellemesini de aldı. Fabrika için birçok yeni görsel ve işlevsel ürün bulunmakta. Yeni borular, pencereler, hızlı seyahat sistemi ve dengelemeler bu güncellemenin içerisindeler. Oyuncular , oyunda bundan sonra yer çekiminin daha fazla etkisini görecek. Bu güncellemede su pompası ve yağ pompası gibi yeni yapılardan yer çekimini yenmek için yararlanmak zorundasınız.

Uzayda fabrikalar kurduğumuz oyunun üçüncü güncellemesinin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2020 22:10
Önce macos a getirsinler. Rezillik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Frostpunk mobile gelebilir - Satisfactory Steam geliyor
İlginizi Çekebilir