Futbol'un efsane isimlerinden Ronaldinho da eSpor'a giriyor

Ahmet Özçilingir 5.10.2018 - 15:04
eSpor'un cazibesi artıyor.

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcuları arasında gösterilen Brezilyalı Ronaldinho da eSpor'a giriyor. Futbol efsanelerinden Ronaldinho, kendi eSpor ligini kuracağını duyurdu. 

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho eSpor ligi kuruyor

Futbol'un efsane isimlerinden Ronaldinho da eSpor'a giriyor

Attığı fantastik çalımlarla, milimetrik paslarla ve muazzam frikik golleriyle, Futbol tarihinde iz bırakan Ronaldinho eSpor ligi kuruyor. Futbolu bırakan Brezilyalı eski futbolcu, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile kendi eSpor ligini kuracağını duyurdu. Copa Embaixadores R10 adında düzenlenecek olan PES 2019 turnuvası 10 Ekim 2018 tarihinde düzenlenecek. Ronaldinho'nun eSpor organizasyonuna 25 ülkeden PES 2019 oyuncularının katılması, turnuvanın çeşitli ülkelerde düzenlenmesi bekleniyor. PlayStation 4 üzerinden düzenlenecek olan Copa Embaixadores R10 adlı turnuvanın ödülü ise henüz açıklanmış değil.

"Ronaldo de Assis Moreira (d. 21 Mart 1980), bilinen adıyla Ronaldinho veya Ronaldinho Gaúcho, eski Brezilyalı futbolcudur. Ofansif orta saha mevkinde oynadı, zaman zaman forvet ve kanatta görev aldı. Kariyerinin büyük bir bölümünü Avrupa kulüplerinden Paris Saint-Germain, Barcelona ve Milan'da geçirdi, aynı zamanda Brezilya millî futbol takımı içinde oynadı." Kaynak: wikizero.rpo

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Futbol'un efsane isimlerinden Ronaldinho da eSpor'a giriyor
İlginizi Çekebilir