Gabe Newell'ın yüzü, iç çamaşırı markasında kullanıldı!

Ahmet Özçilingir 4.04.2019 - 15:15
Gabe Newell donları...

Gabe Newell'ın yüzü iç çamaşırı markasında kullanıldı. Oyun dünyasının en tanınan simalarından biri olan Valve'ın kurucusu Gabe Newell'ın yüzü Çin'de bir iç çamaşırı markasının paketinde kullanıldı. LONGD adlı iç çamaşırı markası, büyük beden iç çamaşırı paketlerinde Gabe Newell'ın en meşhur fotoğraflarından birine yer verdi. Paketin üzerinde hınzır gülümsemesiyle yer alan Gabe Newell'ın satışlara etki edip etmediği merak konusu. Oldukça kötü bir Photoshop ile başka bir vücuda eklenen Gabe Newell'ın yüzünün yer aldığı iç çamaşırı paketine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Gabe Newell'ın yüzü iç çamaşırı markasında kullanıldı

Gabe Newell'ın yüzü, iç çamaşırı markasında kullanıldı!

Valve'ın kurucu ortağı ve Gabe Newell Çinli Long Dian adlı bir iç çamaşırı markasında kullanıldı. Reddit'te paylaşılan görselde Ambalajın üzerinde yer alan Gabe Newell açıkça görülebiliyor. Çinli firma neden Gabe Newell'ın yüzünü büyük bende iç çamaşırı ambalajlarının üzerinde kullandı bilinmiyor. Bu bir şakadan mı ibaret orası soru işareti. Google'dan küçük bir araştırma yaptık. Ancak paket açıklamaları Çince olduğu için bu paketin gerçek olup olmadığını teyit edemedik. Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2019 17:13
olay çinde olduğu için herhangi bir yaptırım uygulamayacaklar.dava açma filan
o yüzden böyle instigrama filan resim atmayın..belkide sizin yüzünüz çinde bir hindi salam paketinin üstünde yada efendime söyliyim,bir prezervatif markasının üstünde filan olabilir..ruhunuz dahi duymaz.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2019 22:37
açılamıyor mu dava çince oldugu için ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alpertekmeci
Alpertekmeci 5.04.2019 09:11
Pakette 2 tane dono görünüyor. 3.sü çıkmaz. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gabe Newell'ın yüzü, iç çamaşırı markasında kullanıldı!
İlginizi Çekebilir