Game of Thrones finali Kit Harington'ı şok etmiş (Spoiler)

Ersin Kılıç 7.09.2020 - 17:13
Hayal kırıklıkları ile geçen final sezonunun ardından Game of Thrones ile ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Game of Thrones dizisinin geçtiğimiz yıl sona ermesinden sonra tartışmalar uzun bir süre devam etmiş ve aceleye getirilen bu final serinin hayranlarını da hayal kırıklığına uğratmıştı. Daha sonradan iptal edilen Star Wars üçlemesi sebebiyle Game of Thrones projesini hızlandıran David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin seriyi bir nevi yarım bıraktıklarını bile söylemek mümkün. Dizi finalinin üzerinden bir yıldan fazla geçmesine rağmen Game of Thrones ile ilgili açıklamalar ise gelmeye devam ediyor.

Kit Harington, Night King'i Jon Snow'un öldürmesini bekliyormuş

The Hollywood Reporter ile bir söyleşi düzenleyen ve son olarak New Mutants filminde görme şansına eriştiğimiz Maisie Williams, Game of Thrones finali hakkında bazı açıklamalarda bulunmuş. Bu açıklamalara göre dizide Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington, uzun bir süre boyunca Night King karakterini kendisinin öldüreceğini zannediyormuş. "Harrington, Night King'i kendisinin öldüreceğini düşünüyordu ve dizinin 3.sezonunda bunun kendisine söylendiğini belirtmişti." dedikten sonra bu sözlerine şu şekilde devam etmiş.

"Sonra senaryoyu okudu ve her zaman Arya olduğunu öğrendi. Evet, bence çok açık bir durumdu. Dürüst olmak gerekirse Arya olduğuna sevindim. Sanırım son sezonun en iyi hikayesine sahip oldum."

Game of Thrones finali Kit Harington'ı şok etmiş (Spoiler)

Anlaşılan dizinin finalindeki bazı önemli olaylar sonradan değiştirilmek zorunda kalmış. Açıkçası Arya'nın Night King'i öldürmesine kadar final sezonunda çok daha büyük problemlerin olduğunu düşünüyorum. Her hali ile son iki sezon fazlasıyla aceleye gelmiş durumdaydı ve bu durum izleyenlere de fazlasıyla yansıyordu.

Diğer taraftan dizide Jamie Lennister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, daha önce yaptığı açıklamada final sezonu ile ilgili düşüncelerini dile getirmişti. Nikolaj Coster-Waldau o günleri çok özlediğini söylediği bir röportajında Jamie Lennister gibi bir karakterin çok daha farklı bir son hak ettiğini belirtmiş ve bu durumun kendisini biraz hayal kırıklığına uğrattığını sözlerine eklemişti.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 09:07
hikaye kitaptan çıkıpta senaristlerin insafına kaldıktan sonra, yani 5.sezondan sonrası tırt. izledik mi izledik ama.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2020 00:03
8. sezon yeniden çekilmeli. Yazık gerçekten giden 8 yıla yazık. 6. sezondan sonrasını insanın bir daha hatırlayası gelmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 7.09.2020 23:49
Yanılıyorsun Arya. Son sezonun en iyi hikayesi, senin Gece Kralını öldürmen değildi. Hatta aksine son sezonun en berbat, zorlama ve ziyan edilen sahnelerinden biriydi. 7 sezon boyunca parlatılıp baş kötü haline getirilen bir karakterin, sırf Arya ya torpil yapılsın diye basitçe öldürülmesi zaten bardağı taşıran son damla olmuştu. Finalde de milletin gazlaması ile krallığı ele geçiren jon snowu paketleyip üstüne kandırarak krallığı elinden alıp gözlerinin içine bakarak s.ktiri çekercesine sürgüne gönderilmesiyle koskoca GoT efsanesinin fişini çekmiş oldular. Bence bu da ayrı bir başarıdır. Bu kadar mükemmel bir ürünü, bu kadar berbat birşeye dönüştürüp öldürmek... Star Wars açgözlülüğünün kurbanı oldu GoT. Fakat insanların ahı, filmin senarist ve yapımcılarını, hayranlarını ve kendilerini bu seviyeye getirmiş ürünlerine ihanet ettikleri şeyin de yok olmasına sebep oldu neticede ve hem ürünlerine, hem de hayranlarına uğruna büyük satış koydukları star wars projesi de iptal oldu. OH OLSUN! SİZİN GİBİ HAİNLERE AZ BİLE!!! Umarım Got'un laneti, kariyeriniz boyunca yakanızı bırakmaz adi adamlar!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2020 20:53
Şuan kariyerlerine zarar gelmesin diye ciddi eleştirmiyorlar bundan 5 10 yıl sonra hepsi ne kadar berbat bir son iki sezon olduğunu söyler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2020 20:17
berbat ötesi final sezonuyla hepimizi şok etti Kitciğim yalnız değilsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones finali Kit Harington'ı şok etmiş (Spoiler)
İlginizi Çekebilir