Game of Thrones istediğini bulabilecek mi?

Orhan Serbest 21.12.2011 - 17:20
Yeni RPG hakkında bilgiler ortaya çıktı.
George R. R. Martin tarafından yazılan ''Buz ve Ateşin Şarkısı'' (A Song of Ice and Fire) adlı serinin ilk kitabından uyarlanan Game of Thrones adlı yapıt öncelikle televizyonlarda boy göstermiş, izleyicilerden de çok olumlu tepkiler almıştı. Fakat bu yapıttan uyarlanan ilk oyun olan Game of Thrones: Genesis sevenlerini pek memnun etmemişti.

Game of Thrones istediğini bulabilecek mi?
İlk oyun olan Game of Thrones: Genesis strateji türündeydi. Bu seferki Game of Thrones ise Unreal Engine 3 motoruyla bizlere RPG olarak sunulacak.Yönlendirebileceğimiz 2 karakter Mors ve Alester bulunacak. Ayrıca oyunda Kraliçe Cersei, Varys, Jeor Mormont ve Night's Watch'ın komutanı ile karşılaşma fırsatı buluyoruz. Bize 30 saatten fazla oynanış süresi veren Game of Thrones RPG'sinde karakterimizin özelliklerini ve saldırı stilini seçebileceğiz. Geliştirebileceğimiz bir sürü ekipman bulunacak ve XP kazanıp seviyemizi arttırabileceğiz. Bununla birlikte bire bir dövüşlerde zamanı yavaşlatma gibi özelliklerimiz de olacak.

Cyanide tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından yayınlanması planlanan oyunun çıkış tarihi için net bir zaman verilmedi. Ama Game of Thrones RPG'sinin 2012 yılı içerisinde piyasaya sunulması bekleniyor.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones istediğini bulabilecek mi?
İlginizi Çekebilir