Game of Thrones Jon Snow devam dizisi geliyor

Ersin Kılıç 17.06.2022 - 15:34
Gelen haberlere göre HBO kanalı Game of Thrones Jon Snow dizisi ile yeni bir yan hikayeye imza atmaya hazırlanıyor.

George R.R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı isimli kitabından uyarlanan Game of Thrones dizisi harika sezonlarının ardından tartışılan ve kötü biten finaline rağmen TV tarihine damga vuran projelerden biri oldu. Ağustos ayında ise House of the Dragon dizisi ile olayların çok daha öncesine gideceğiz. Anlaşılan HBO Westeros'la olan maceralar devam etme niyetinde. Çünkü gelen haberlere göre Game of Thrones Jon Snow odaklı bir dizi için düğmeye basılmış.

Game of Thrones Jon Snow dizisi için hazırlıklar başladı

Game of Thrones Jon Snow devam dizisi geliyor

The Hollywood Reporter sitesinin haberine göre HBO kanalı Game of Thrones sonrasında Jon Snow'un hikayesine odaklanan bir dizi projesine imza atmaya hazırlanıyor. Bu rol ile yıldızı parlayan Kit Harington'un bir kez daha başrolde yer alacağı dizide diğer karakterlerin yer alıp almayacağı ise henüz belli değil. Belki birkaç sürpriz karakter ile birlikte muhtemelen diğerlerinin de adını sık sık duyacağımız bir hikaye karşımıza çıkabilir.

Game of Thrones finalinde Jon Snow, Westeros'tan sürülmüş ve Gece Nöbetçilerine katılmak üzere Yabanıllar ile birlikte yola çıkmıştı. Hikayenin de buradan sonrasını anlatması bekleniyor.

Açıkçası Game of Thrones dizisini hızlıca bitirmek için acele eden ve birçok hataya imza atan yapım ekibinin hikayeyi bu şekilde uzatmasını çok anlamlı bulmuyorum. House of the Dragon gibi daha önce yaşanan olayları izlemek ilginç geliyor olsa da henüz tamamlanmayan kitaplardan ayrılan bir finalin etkilerini izlemek çok ilgi çekici gelmiyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
JohnGalt
JohnGalt 20.06.2022 17:56
Koyun sürüsü gibi herkes. Bir tane orjinal fikri olan yok bu konularda. Oyunlar da aynı hikaye. Bir oyun 3-5 kişi tarafından linçlendiği gibi sürü psikolojisi herkes aynı fikre sahip oluyor. Bu linç kültürü çok komik bir olay. Herkesi mutlu edemeyecekleri net olan bir mevzuda herkes başka sebeplerle de olsa dizi finaline lanet okuyor. :) Fikirler net bile değil. Öyle olmasaydı nasıl olacaktı final desem birisi fikir verse "böyle olmalıydı" dese ona da hayır diyecek binlercesi olacak. Sonuçta ne yapsan yaranamazsın. Ortada GOT finali rezildi diye bir kanı var. Aksi fikir beyan etsem beni kesecek insanlarda var. :) Saçma sapan bir kısır döngü.

Adamlar becerir beceremez, beğenirseniz izlersiniz beğenmezseniz izlemezsiniz. Bitti gitti. Bu fanatiklik mide bulandırıcı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2022 09:26
Finali o kadar berbat bir senaryo ile yaptıktan sonra en azından artık Jon Snow u merkeze alan bir devam dizisi çekmek akıllarına gelmiş. Bende devam etmesi çok güzel çünkü dizi çok kaliteliydi. Umarım güzel bir dizi yapabilirler.
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2022 15:19
yapamazlar ki problem orada zaten. yapabilselerdi dizinin son sezonu leş, ondan önceki iki sezon da o kadar kalitesiz olmazdı. konu kitapları geçtiği anda çuvallamaya başladılar. house of dragonsta işlenen hikaye baştan sona belli olduğu için tutabilir ama bu kekolar jon snow falan yapamaz bence
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 22:27
Bunu kim izler artik!!! O nasil finaldi? Yemisim jon snow u!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 18:25
Sonraki yaşanan olayları anlatanlar ne olacak artık house of dragon bile ilgimizi çekmiyor çünkü hikayenin ne kadar kötü bittiğini biliyoruz ne anlatırlarsa anlatsınlar tatmin olmayacağız son sezonu bir daha çeksinler şunları yapana kadar herkes izler rekor kırar hatta.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 18:09
Aria'nın hikayesini daha çok merak ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones Jon Snow devam dizisi geliyor
İlginizi Çekebilir