Game Pass aile paketi için yeni detaylar geldi

Alparslan Gürlek 29.08.2022 - 11:53
Üyeliğinizi aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak sağlayacak Game Pass aile paketi için yeni detaylar ortaya çıktı.

Microsoft'un bu ayın başlarında testlerine başlandığını duyurduğu Game Pass aile paketi için yeni detaylar ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı tarafından, yeni pakete ait olduğu iddia edilen yeni bir logo ortaya çıktı. Bu logoya göre hizmetin ismi Türkçe'de "Game Pass - Aile & Arkadaşlar" olarak karşımıza çıkacak.

Game Pass aile paketi yakında karşımıza çıkabilir

Yeni sistem, üyelerin hesaplarını dört kişiye kadar paylaşabilmelerine olanak sağlıyor. Henüz İrlanda ve Kolombiya'daki kullanıcılar tarafından test edilen özellik sayesinde aboneliğinizi aile üyesi ya da arkadaşınız olan 4 kişiye kadar paylaşabileceksiniz. Tabi bu paketin fiyatı, normal Game Pass abonelik ücretinden biraz daha fazla olacak. 

Xbox Game Pass Ultimate için tasarlanan bu yeni planı aylık ya da yıllık olarak satın alabileceksiniz. Hali hazırda Ultimate'in aylık ücretinin 45 TL olduğunu düşünürsek, daha önce de yaptığımız hesaplamalardaki gibi yeni paketin de 75 TL civarında bir fiyata satışa sürülmesini bekliyoruz. Tabi 4 arkadaş anlaşıp ortak olarak satın alındığında, normal abonelikten çok daha ucuza geliyor. 

Game Pass aile paketi için yeni detaylar geldi

Game Pass Ultimate aboneliği içerisinde birçok avantaj barındırıyor. Ek abonelik ücretleri ödemeden EA Play ve Xbox Live Gold'un tüm avantajlarına erişmenin yanı sıra henüz beta sürecinde olan Xbox Cloud'dan da faydalanmanıza olanak sağlıyor. Bunlarla birlikte 100'den fazla oyuna tek bir abonelik ücreti ödeyerek ulaşabiliyorsunuz. Abonelik sistemlerinin yaygınlaşmaya başladığı günümüzde, oyunculuğun maliyetini biraz daha düşürecek seçeneklerden biri olarak düşünülebilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game Pass aile paketi için yeni detaylar geldi
İlginizi Çekebilir