Gameloft ve Windows büyük işbirliğine devam ediyor

Murat Halilbeyoğlu 26.08.2013 - 10:14
Artık PC'lerde de...
Gameloft, Microsoft Windows 8 ve Windows 8 telefonlar için yayınlayacağı başlıkları açıkladı. 15 Gameloft oyunu Microsoft platformlarına gelmek için hazırlanıyor.

Gameloft ve Microsoft Corp. üç gün önce, önümüzdeki 12 ay içinde Windows 8 ve Windows 8 telefonlarda yayınlacağı 15 başlığı açıkladılar.

Asphalt 8: Airborne bu başlıklar arasında ilk sırada yer alırken, Dungeon Hunter 4 ardından takip edecek güçlü başlıklar arasında.

Gameloft ve Windows büyük işbirliğine devam ediyor
Gameloft farklı türlerdeki oyunları sırayla yayınlayıp, Windows platformların çoklu donanım yapılandırmasından da faydalanarak oyunların heyacanlı özeliklerini Windows ve Windows telefonlarda sergileme fırsatı bulacak.

Toplamda 15’i bulacak olan Gameloft oyun yağmurunun 10 tanesi Windows telefonlar için2013’de yayınlanmıştı. 11. olarak yayınlanacak oyunu tahmin edip, heyecanla beklemek siz oyuseverlere kalıyor.

Gameloft ve Microsoft Asphalt 8: Airborne’u hala devam etmekte olan Gamescom’da Windows 8 cihazlarda medyanın gösterimine sunmuş durumda.

Asphalt 8: Airborne ve Dungeon Hunter 4 dışında, diğer yayınlanacak olan oyunlar ise Despicable Me: Minion Rush, Total Conquest, Six Guns ve UNO™ & Friends.

2013 sonuna kadar tamamlanması beklenen bu oyunların ardından yeni başlıklar 2014’de kendilerini belli edecek.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gameloft ve Windows büyük işbirliğine devam ediyor
İlginizi Çekebilir