Gameloft'tan E3 çıkarması!

Hasan Uğur Nayır 6.06.2012 - 16:57
Yeni mobil oyunlar yolda!
4 Haziran'da başlayan E3 fuarında firmalar yeni oyunlarını ve projelerini tanıtmaya devam ediyor. Mobil oyunlardan tanıdığımız ve birçok başarılı yapıma imza atan Gameloft da E3'teki yerini aldı. Firma yeni oyunlarını tanıtıyor. Yeni oyunlar ise şu şekilde;

The Amazing Spider-Man: Yılın en çok beklenen filmlerinden biri olan The Amazing Spider-Man'in oyunu olan yapım, aksiyon türünde olacak ve 3 Temmuz'da çıkacak.

Gameloft'tan E3 çıkarması!
Kingdoms & Lords: Simülasyon ve strateji türünü seven kullanıcılara, barbarların işgali için oluşturacağınız güçlü bir ordu sayesinde, kendi krallığınızı kurma ve geliştirmeye olanak sağlayan bir yapım.

Gameloft'tan E3 çıkarması!
Asphalt 7: Heat: Paris’ten Rio de Janerio’ya kadar uzanan oyunda, kullanıcılar Lamborghini ve Ferrari gibi dünyanın en prestijli markalarından bazılarının da arasinda oldugu 60 farklı otomobil seçeneğine sahip olacak. Oyun maksimum 6 oyunculu multiplayer modu dahil olmak üzere 6 farklı mod içeriyor.

Gameloft'tan E3 çıkarması!

Cosmic Colony: Kullanıcılar gizemli bir evrende gerçek bir koloni yaratacaklar. Çeşitli görevler oyuncuları evrenin gerçek öncüleri haline getirecek. 

Gameloft'tan E3 çıkarması!
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gameloft'tan E3 çıkarması!
İlginizi Çekebilir