GameLoft'un yeni iş birliği

Merlinin Kazanı 24.07.2012 - 17:55
Shark Dash ile destekte bulunun
Shark Week 25. yıldönümüne denizleri korumak, toplum bilincini arttırmak ve dikkatleri köpekbalığı yasa dışı ölümlerine çekmek için Gameloft, Discovery Channel  ve sivil toplum kuruluşu WildAid ile birlikte işbirliğine soyundu. 19 Temmuz-18 Ağustos tarihleri arasında, hareketin savunucuları taahhütü imzalayarak ve/veya Shark Dash oyununu bedavaya telefonlara indirerek destekte bulunabilirler.

Shark Dash oldukça eğlenceli, bağımlılık yaratan, çocuk, genç, ortayaştan çıktığı günden beri herkesin ilgisini çeken oyun olmayı başarmıştır. Yaramaz ördeklerin köpekbalıkların dünyasını istila ettiği oyun kurgusunda, oyunun başkahramanı Sharkee için“Fintastic” olarak adlandırılan deri yaratıldı. Google Play kullanıcıları isteklerine gore $0.99, $4.99, veya  $24.99 değerinde deri satın alarak bağış yapabilirler.

Gonzague de Vallois,  Gameloft Publishing Senior Vice President  şöyle belirtti: “Sharkee kısa sürede sevilen bir karakter haline geldi; kendi türüne yardımcı olmak için evrensel boyuttaki bir konuya dikkat çekmesini şirket olarak son derece doğru bulduk. Bu nedenle Gameloft, Discovery Channel ve Wildaid gibi dev markalarla, böylesine önemli bir konuya dikkat çekmekten son derece heyecanlı”.

Köpekbalığı katliamının son yıllarda hızla artması sebebiyle acil bir çözüm yolu bulma ihtiyacı daha da önem kazandı. Bugün, yılda 73 milyona kadar köpekbalığı yasadışı yollarla katlediliyor. Bu işbirliği sayesinde Wildaid toplanan bağışları eğitici girişim ve toplum bilincini yükseltici faaliyetler için kullanacak.

GameLoft'un yeni iş birliği
Wildaid kurucu ortaklarından Peter Knights “Köpekbalığı popülasyonunda görülen korkunç düşüş bizi kolları sıvamaya zorladı. Gameloft ve Discovery Channel bu konuyu popüler kültür seviyesine getirip, köpekbalığı koruma ve denizcilik haklarını savunmak üzere projeye imzalarını attılar. Bu durumdan ötürü mutlu ve heyecanlıyız”.

Shark Dash oyununa Google Play ve App Store'dan ulaşılabilir. Daha fazla bilgi sahibi olmak için Shark Dash trailerını bu linkten izleyebilirsiniz: youtube.com/watch?v=PHp8QVxWFdQ

Konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için wildaid.com adresine bakabilirsiniz. Discovery Channel uzun soluklu program olan Köpekbalığı Haftası 12 Ağustos Pazar günü saat 21.00’da 8 farklı konu ile gündemi başlatıp, projenin devamını getirecek.

Basın bültenidir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
GameLoft'un yeni iş birliği
İlginizi Çekebilir