Gamescom 2021 3.gün raporu

Murathan Özlü 28.08.2021 - 00:54
Kapanış günü olmasına rağmen Gamescom 2021'in üçüncü gününde de Ghost Of Tsushima ve Watch Dogs için yeni içerikler gibi önemli duyurular yapıldı.

Gamescom 2021'in ilk günü, fuarlardan alışık olduğumuz üzere asıl şovun yapıldığı gün olarak AAA diyebileceğimiz oyunların duyurulduğu gündü. Gamescom 2021'in ikinci gününde de, "büyük" markalara dair bilgilere paylaşılsa da bağımsız yapımlara ağırlık verilmişti.

 Gamescom 2021'in üçüncü günü ise, Ghost Of Tsushima ve Watch Dogs ile ilgili yeni içeriklerin duyurulması ile beraber, belki de son dönemlerin en çok beklenen oyunlarından Elden Ring'in 15 dakikalık "gizli" oynanış demosu ile gündeme geldi.

Gamescom 2021 3.gün raporu

Elden Ring için gizli oynanış demosu

Son dönemin en çok beklenen oyunlarından Elden Ring'in 15 dakikalık "özel" bir oynanış demosu yayınlandı. Kapalı kapılar ardında oynatılan oynanış demosunun ardından gelen yorumlar, oyunun Dark Souls ruhunu devam ettirmeye ciddi bir aday olduğu yönünde.

Yeni Saints Row oyunu için geliştirici raporu

Gamescom 2021'in açılış gecesi duyurulan Saints Row oyunu hakkında, "Santo Ileso'ya Hoş Geldiniz" adında bir geliştirici güncellemesi yayınlandı. Güncellemede,  oyunda karşılacağımız karakterlerden oyunun geçeceği bölgeye kadar pek çok konuya dair bilgi paylaşıldı.

Ghosts Of Tsushima Director's Cut Playsation 4 ve Playstation 5 için yayınlandı

Ghosts Of Tsushima Director's Cut hakkında eleştirmenlerin yorumlarını derleyen bir video paylaşıldı. Director's Cut, şu an Playstation 4 ve Playstation 5'de oynanabilir durumda.

MADISON için resmi fragman yayınlandı

Birinci kişi kamera açısından oynayacağımız psikolojik korku oyunu Madison'un ikinci fragmanı yayınlandı. Oyun, Nosebleed Games tarafından geliştiriliyor.

Watch Dogs Legion'a yeni içerik: Legion of the Dead!

Watch Dogs Legion'ın yeni içerik güncellemesinde Londra sokaklarını zombiler basıyor. İçerik güncellemesi şu an aktif ve Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC'de oynanabilir.

Chernobylite'ın resmi fragmanı yayınlandı

Yılın ilginç projelerinden Chernobylite, Çernobil ve çevresindeki lanetli bölgede, bir gizemi çözmeye çalışırken hayatta kalmaya çalışmamızı konu alacak bir bilim kurgu ve hayatta kalma oyunu. Oyun için yayınlanan son tanıtım videosu ise oldukça ilginç.

Project Haven oynanış videosu yayınlandı

"Cyberpunk temalı" taktiksel rol yapma oyunu Project Haven, RPG mantığıyla karakter geliştirme sistemi ve taktiksel sıra-tabanlı dövüş sistemini birleştiriyor.

Hayatta kalma oyunu Outbreak Island için oynanış videosu yayınlandı

Cephane olarak elimize geçirip silaha çevirebileceğimiz şeyler ve yanımızdaki kamera harici hiçbir şeyimizin olmayacağı bu hayatta kalma oyunununda, terk edilmiş Erlsen Adası'na ayak basacak ve ortamın ilk göründüğünden biraz farklı olduğunu fark etmemizin ardından, adada yaşananları aydınlatmaya çalışacağız.

Severed Steel çıkış tarihi ve fragmanı

Tek kollu bir karakteri kullanacağımız bu ilginç FPS oyununda çevremizdeki parkur elementlerini de kullanarak düşmanlarımız ile savaşacağız. Oyun, 17 Eylül'de Epic Games ve Steam'de yayınlanacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 31.08.2021 10:05
Vay be. E3, Gamescom bunlar denilince akan sular dururdu. Heyecan olurdu. Şimdi oldu bittiye geliyor herşey..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gamescom 2021 3.gün raporu
İlginizi Çekebilir