GeForce Now kütüphanesine 7 oyun daha eklendi

Ersin Kılıç 30.04.2021 - 11:58
Ülkemizde de faaliyete geçen NVidia'nın bulut tabanlı sistemi olan GeForce Now kütüphanesine 7 oyunun daha eklendiği açıklandı.

NVidia yaptığı açıklama ile GeForce Now oyun kütüphanesine 7 oyunun daha eklendiğini açıkladı. GeForce Now oyunları için kütüphaneye eklenen yeni oyun duyuruları her hafta olduğu gibi gelmeye devam ediyor. Game+ ile birlikte ülkemizde de sunucuları ile hizmet vermeye başlayan bulut tabanlı bu sisteme yedi oyunun daha eklendiği açıklandı. Eklenen oyunların listesi ve yapılan resmi açıklama şu şekilde;

GeForce Now kütüphanesine yeni oyunlar eklendi

GFN Perşembe Güncellemeleri’nde bu hafta Metro Exodus’a yeni RTX güncellemeleri desteği ve GeForce NOW üyelerine sunulan yeni özellikler geliyor. Haftanın güncellemeleri ayrıca Iron Harvest DLC’si için bir duyuruyu da içeriyor.

GeForce Now kütüphanesine 7 oyun daha eklendi

GeForce NOW üyeleri, 2.0.29 uygulama güncellemesinde bu hafta kullanıma sunulmaya başlayan yeni hizmet güncellemelerinden yararlanabilecekler. Bu yeni özellikler arasında Epic Games Store için hesap eşleştirme ve oturum önyüklemesi bulunuyor. Bu özelliklerin ikisi de Fortnite’ın GeForce NOW üzerine kurulu PC versiyonuyla test ediliyor. Bu da üyelerin GeForce NOW uygulamasında oyuna geçme süresini %50 oranında azaltacak.

Uygulama güncellemesiyle ayrıca uygulama içi arama sonuçları iyileştiriliyor ve GeForce NOW oyun içi arayüzü Chrome tarayıcısına getiriliyor. NVIDIA ayrıca KING Art Games’ten Iron Harvest ve 4A Games’ten Metro Exodus PC Enchanced Edition’ın piyasaya GeForce NOW desteğiyle sürüleceğini duyurdu. NVIDIA, bu hafta GFN Perşembe Güncellemeleri duyurularının bir parçası olarak bu oyunlar için en yeni güncellemelerle ilgili geliştiricilerle özel bir Soru-Cevap bölümü de yayınlıyor.

GFN Perşembe Güncellemeleri Oyun Listesi

  • R-Type Final 2 (dünyayla aynı anda Steam’de)
  • Chinese Parents (Steam)
  • Darksiders II Deathinitive Edition (Epic Games Store)
  • The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos (Epic Games Store)
  • GoNNER (Epic Games Store)
  • SOMA (Epic Games Store)
  • Yooka-Laylee and the Impossible Lair (Epic Games Store)
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
classlord23
classlord23 2.05.2021 22:28
Geforce senin ne işin var böyle antin kuntin işlerle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2021 13:01
Vaov yine bilgisayarımın kaldıramadığı devasa bütçeli oyunları eklemişler. Kendilerini tebrik ediyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
GeForce Now kütüphanesine 7 oyun daha eklendi
İlginizi Çekebilir