Gelecek Assassin's Creed oyunlarında da karakter seçme olacak

Ahmet Özçilingir 27.09.2018 - 16:43
Ubisoft: "Bizde geri vites yok."

Assassin's Creed Odyssey'de Kassandra ile Alexios arasında seçim yapabileceğiz. Oyunun tamamını bu iki karakterden birini seçip oynayabiliyoruz. Oyunun yönetmeninden gelen yeni açıklamalara bakacak olursak Ubisoft, bu dinamiği gelecek AC oyunlarında da devam ettirecek.

Gelecek Assassin's Creed oyunları da Odyssey gibi olacak

VG27'ye konuşan Assassin's Creed: Odyssey'in yönetmeni Scott Phillips şu açıklamaları yaptı; “Oyuncularımızı sınırlamak, hayranlarımızı sabit karakterlerle kısıtlamak hata olur.” Assassin's Creed Odyssey'in kendileri için bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Scot Phillips, bu noktadan geri dönmek istemediklerini, karakter seçme dinamiğinin kendilerine daha fazla hayran kitlesi kazandıracağını belirtti.

Görünen o ki Ubisoft hem daha fazla oyuncu kazanmak ki burada kastedilen kadın oyuncular, hem de AC serisi takipçilerini tek bir karakterle kısıtlamamak için, karakter seçme dinamiğini yeni oyunlarda da devam ettirecek. Assassin's Creed Odyssey'in iki oynanabilir karakteri Kassandra ve Alixios'un oynanış dinamiklerinde büyük farklılıklar var mı, bunu ancak oyun çıktığı zaman görebileceğiz. Assassin's Creed Odyssey 5 Ekim'de PlayStation 4 Xbox One ve PC için yayınlanacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 06:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2018 02:22
ac odyssey de beğenmediğim çok şey var. Mesela rogue neyse bu da o. Eksikleri saymak gerekirse

Grafikler originse göre daha düşük
yüz animasyonları iyi değil
Hikaye iyi değil
İki karakter seçimi Ac dünyasına aykırı
Mitolojik öğeler olmamış biz normal ac istiyoruz
ışınlanma ve tarzı şeyler saçma
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 00:40
Bu şeçenek iyi hoşta
rpg yapan abilerin anlamadığı bu oyun kısmının bi de sinematik yanı var. Belli bir kahramana ihtiyaç var. Onun hikayesi lazım. Geralt gibi sağlam bir dinamik olmayınca witcher bu tadı vermezdi. Skyrimin falloutun eksiği bu. Khrmn yok. Bi sonraki oyun bkledigimz biri yok.
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2018 13:21
kardeş sen elder scrolls ve fallout oynama,daha ne oynadığını anlamıyorsun geralt geralt diye sayıklıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2018 00:42
Kadın erkek olmayı seçmek özgürlük değil. Gerçekci de değil. Hiç birimiz cinsiyetimizi karakterimizi ırkımızı ailemizi statümüzü seçerek doğmadık. Oyunlardaki bu düşkünlük yersiz. Hikayenin sağlamlığına darve vuruyor. illa lazımsa Bir kadın bir erkek bir beyaz bir zebci yap ikisini de oynayalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2018 20:24
Hikayede bir fark yaratmayacaksa ne anlamı var ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.09.2018 20:20
Karakterin tipini kendimizin seçtiğimiz oyunlarda daima o menüde takılı kalıyor, karakterimi bitirdikten sonra oynama enerjisi bulamıyor ve oyunu kapatıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gelecek Assassin's Creed oyunlarında da cinsiyet seçme olacak
İlginizi Çekebilir