Genshin Impact yeni sürüm içeriği duyuruldu

Talha Ramazan Yüzmeç 27.07.2022 - 23:47
Geçtiğimiz günlerde Genshin Impact yeni sürümü ile ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Bu açıklama da oyuna yeniden gelecek karakterle ilgili bilgiler verildi.

Genshin Impact ilk çıktığında oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu, ancak oyuna gelen güncellemeler oyuna olan ilgiyi epey arttırmıştı. Genshin Impact'in Sürüm 2.8 güncellemesi ile oyuna birçok yeni özelliğin ve karakterin geleceği görülmüştü. Geçtiğimiz günlerde HoYoVerse'in Genshin Impact'in 2.8 sürümü hakkında açıklamalar yaptığı geleneksel yayını, güncelleme hakkında bilgiler vermişti. Bu bilgiler güncellemenin nasıl olacağı hakkında oyunculara fikir vermişti.

Yoimiya Karakteri resmen açıklandı.

üncelleme ile oyundaki ada bölgesi tekrardan açılacaktı. Bu haber oyuncuları fazlasıyla sevindirmişti. Ardından Summer Fantasia etkinliğin de yunun yeni afişi yayınlandı. Ayrıca etkinlikte güncelleme de öne çıkan Kazuha, Klee ve Yoimiya karakterlerinin ve silahlarının gösterildiği bir afiş yayınlandı. Bu afiş oyuncuların beklentisi karşılamış gibi gözüküyor. Bu etkinlikten sonra HoYoVerse, Genshin Impact yeni sürümü için ikinci yarıda gelecek karakterleri ve silahları resmen açıkladı.

Genshin Impact yeni sürüm içeriği duyuruldu

 Yoimiya Kazuha ve Klee'nin pankartlarının tamamlanmasının ardından, afişleri yayınlanmıştı. Ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Ağustos ayında yayınlanan afişten sonra ilk kez bu karakterler ile ilgili resmi bir açıklama yapıldı. Bu açıklama, Yoimiya'nın yanında yer alan karakterleri ve silahları resmen açıklandı. Yoimiya'nın afişi, 2.8'den sonra gelecek büyük bir güncellemenin hazırlığından sonra geldi. Oyunun 2.8'den sonraki güncellemesi ile gelecek olan Semuru'nun uçsuz bucaksız çöller ve yemyeşil yağmur ormanlarının bir karışımı olacağı iddia edildi.

Bu bölgeyle ilgili sızıntılar, Tighnari, Collei ve Dori üçlüsünün 2.8'den sonraki gelecek güncelleme ile onaylanmasından sonra önümüzdeki birkaç yama sırasında piyasaya sürülecek bir dizi karakter ortaya çıkarmıştı. 2.8 güncellemesi Yoimiya'yı daha önce alma şansını kaçırmış olan hayranlara hem karakteri hem de yanında göz alıcı silahları sunuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 19:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.10.2023 11:20
Hızlı 41.birinci sürüm istiyorum ama güncelle diyor ben google dan yukledim olmuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 01:01
Türkçe dil yalan mı oldu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 10:12
Mihoyo'nun size attığı mesajı google translate ile çevirip haber mi yaptınız? Yaptığınız reklama ya da habere biraz özen gösterin bu nedir ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Genshin Impact yeni sürüm içeriği duyuruldu
İlginizi Çekebilir