George Clooney imzalı The Midnight Sky'dan resmi fragman geldi

Özgür Deveci 28.10.2020 - 10:15
George Clooney'nin yönetmeliğini yaptığı ve başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacağı The Midnight Sky için resmi fragman yayınlandı.

George Clooney'nin yönetmeliğini yaptığı ve başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacağı Netflix yapımı bilim kurgu drama filmi The Midnight Sky'ın resmi fragmanı yayınlandı. Lily Brooks-Dalton'ın Good Morning adlı romanından uyarlanan yapım kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Kuzey Kutbu’nda yalnız bir hayat süren Augustine adındaki bir bilim insanı, Aether uzay aracıyla iletişime geçerek astronotların küresel bir felaketin tehdit ettiği dünyaya geri dönmesini engellemeye çalışıyor.

Vanity Fair ile yaptığı röportajda Clooney, filmi Gravity ve The Revenant yapımlarıyla karşılaştırdı. Karşılaştırma mantıklı, çünkü filmi yöneten ve başrol olarak oynayan ünlü oyuncu, aynı zamanda The Revenant’ın senaristi Mark L. Smith’in senaryosunu yazacak. Clooney, konuyla ilgili "Bu muhteşem yapımın bir parçası olduğum için inanılmaz mutluyum. Mark, uzun bir süredir hayran olduğum bir senarist ve filmin senaryosunu okuduğum anda aklımı yitirdim. Bu filmi Netflix ile birlikte hayata geçireceğimiz için büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerinde bulundu.

George Clooney imzalı The Midnight Sky'dan resmi fragman geldi

George Clooney imzalı The Midnight Sky'dan resmi fragman geldi

Kıyamet sonrası temalı bu hikayede dünyamız gizemli bir şekilde felakete uğramıştır. Kuzey Kutbu'nda tek başına yaşayan bir bilim insanı olan Augustine (George Clooney), dünyaya geri dönme hazırlığındaki bir uzay gemisinde yer alan Sully (Felicity Jones) ve beraberindeki diğer astronotlarla irtibat kurar ve onların dünyaya geri dönmelerini önlemek için zamanla yarışır. Lily Brooks-Dalton’ın beğenilen romanı Good Morning'den uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda George Clooney oturuyor. Filmde Clooney ve Jones'a başrol arkadaşları David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir ve Tiffany Boone eşlik ediyor. The Midnight Sky'ın 23 Aralık 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanması planlanıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo ve Demián Bichir gibi başarılı isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise The Curious Case of Benjamin Button, Harry Potter ve Ölüm Yadigârları, The Imitation Game ve The King's Speech gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü film müziği bestecisi Alexandre Desplat'a ait. Son olarak filmin Netflix Türkiye tarafından yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2020 03:33
Merak ettim be Netflix reiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
George Clooney imzalı The Midnight Sky'dan resmi fragman geldi
İlginizi Çekebilir