Gerçekçi savaş oyunu Insurgency: Sandstorm'dan erteleme haberi

Ahmet Özçilingir 12.09.2018 - 10:56
Insurgency: Sandstorm'dan ertelendi

New World Interactive'in geliştiriciliğini üstlendiği, Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan taktiksel ve gerçekçi yönüyle dikkat çeken Insurgency: Sandstorm'dan erteleme haberi geldi. Focus Home Interactive, Insurgency: Sandstorm'un 12 Aralık 2018 tarihine ertelendiğini duyurdu.

Insurgency: Sandstorm'dan erteleme haberi

Taktiksel ve gerçekçi yönü ile kendine belirli bir takiğçi kitlesi yaratan Insurgency'nin devam oyunu, Insurgency: Sandstorm'un 18 Eylül 2018'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda kapalı beta sürecine giren oyundan, erteleme haberi geldi. Insurgency: Sandstorm 12 Aralık 2018 tarihine ertelendi. Yapımcı firma, New World Interactive, erteleme ile ilgili bir açılama yaptı. Yapılan açıklamada New World Interactive, kapalı beta sürecinde oyunculardan aldıkları geri dönüşleri değerlendirdiklerini, optimizasyonu daha sağlam bir oyun yapmak istedikleri için erteleme kararı aldıklarını açıkladı. Yeni topluluk ve çevrim içi özellikler oyunun lansman versiyonunda mevcut olacak.

Takım odaklı FPS savaş oyunu Insurgency: Sandstorm, gerçekçi silah mekanikleri ve savaş atmosferi ile ön plana çıkıyor. Merlininkazanı ekibi olarak katıldığımız kapalı betadan paylaştığımız izlenimlerimize ilgili haberimizden göz atabilirsiniz. Taktiksel savaş oyunu Insurgency: Sandstorm Beta'sını oynadık!


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2018 23:23
oyunu biraz kolaylaştırsak yada şu sniperları artık görebilsek az da olsa? Yahu hiçbir şey yapamadan ölüyorum lanet sniperlar yüzünden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2018 18:01
ertelenmeler kotu degildir bi oyun erteleniyorsa daha bitmemis olmasidir sabirli olup stabil calisan tamamlanmis bir oyuna sahip olun oyunun erken cikis yapip bozuk olmasindan iyidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gerçekçi savaş oyunu Insurgency: Sandstorm'dan erteleme haberi
İlginizi Çekebilir