Ghost of Tsushima Legends co-op modu ve 'Yeni Oyun +' geliyor

Alparslan Gürlek 6.10.2020 - 13:31
Ghost of Tsushima Legends co-op modu ve 'Yeni Oyun +' çok yakında oyuna yeni bir güncelleme ile ekleniyor. Bütün detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

PlayStation 4 özel oyunu olarak çıkan Ghost of Tsushima ilk hafta satış rekorları kırmıştı. Ardından kısa bir süre en hızlı satan PS4 özel oyunu ünvanını elinde tutmuştu. Oynayan herkesin bir şekilde kendisini sevmesini sağlayan güzel Japon temalı RPG için yeni güncelleme ile birçok yeni içerik de yolda. Bunlardan en dikkat çekeni ise yeni işbirlikçi oyun modu Ghost of Tsushima Legends. Güncelleme 16 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak ve alt tarafta bahsi geçen her şey bu tarihte oyuna eklenecek.


Ghost Of Tsushima Legends: Arkadaşlarınızla birlikte oynayın

Ghost of Tsushima hikaye modunu oynarken yanınızda bir arkadaşınızı aradıysanız bu haber sizi çok sevindirecek. Ghost of Tsushima Legends ile artık oyunu co-op olarak arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz. Birlikte yapabileceğiniz birçok farklı etkinlik bulunuyor. Dilerseniz arkadaşlarınızla hikaye görevleri yapabilirsiniz, ya da dalga dalga düşmanların geldiği hayatta kalma modunu deneyebilirsiniz. Eğer gerçekten RPG dokusunu hissetmek istiyorsanız "Raid" modunda 4 kişi birlikte düşman kamplarına baskın yapabilirsiniz. Ancak Raid ilk gün erişime açık olmayacak, yeni co-op modu yayınlandıktan birkaç hafta sonra oyuna eklenecek.

Ayrıca Ghost of Tsushima Legends alıştığımız RPG'ler gibi bir sınıf sistemine sahip. Karakterinizi "Samurai, Hunter, Ronin, Assassin" sınıflarından birini seçerek geliştirebiliyorsunuz. Bunun farkını özellikle baskın modunda hissedeceksiniz.

Ghost of Tsushima Legends co-op modu ve 'Yeni Oyun +' geliyor

Yeni işbirlikçi oyun modu dışında oyunun hikaye modu için de yenilikler geliyor. Bunlardan en büyüğü birçok oyunda karşımıza çıkan "Yeni Oyun +" seçeneği oluyor. Yeni Oyun +, oyunu bitirdikten sonra karakterinizin eşyalarını ve özelliklerini kaybetmeden oyunun görevlerine tekrar başlayabilmenizi sağlıyor. Oyuna baştan başlıyorsunuz ancak eski kayıt dosyalarınızdaki her şey de sizinle birlikte başlıyor.

Oyuna Yeni Oyun + ile tekrar başlarsanız yeni bir çiçek türü de edinebileceksiniz. Bu çiçek Ariake'de bulacağınız gizemli ve yeni bir satıcı tarafından kabul ediliyor. Size çiçeği getirmeniz karşılığında bir ödül verecek, eğer ödülü aldıysanız bunun yerine "Hayalet çiçekleri" kazanacaksınız. Oyunu daha önce bitirmiş olsanız bile bu çiçeği bulmak için oyunun güzel haritasını tekrar keşfetmeniz gerekecek. Bu yeni satıcıdan aynı zamanda karakterinizi güçlendirmek için yeni ve bir dizi güçlü "Charm" alabileceksiniz.

Son olarak tekrar hatırlatalım, güncelleme 16 Ekim 2020'de yayınlanacak ve "Raid" modu birkaç hafta sonra oyuna eklenecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 16:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima Legends co-op modu ve 'Yeni Oyun +' geliyor
İlginizi Çekebilir