Ghostbusters: Afterlife filminin devamı için tarih verildi

Ersin Kılıç 30.06.2022 - 11:13
Hayalet Avcıları efsanesini devam ettirmeye çalışan Ghostbusters: Afterlife filminin devamı için gösterim tarihi verildi.

Ghostbusters ya da Türkçe adı ile Hayalet Avcıları sinema tarihine damga vuran serilerden birisi diyebiliriz. Daha sonra çıkan versiyonları bir türlü dikiş tutturamasa da son olarak karşımıza çıkan Ghostbusters: Afterlife filmi gidişatı bir nebze de olsun toparlamaya çalışmıştı. İşte 2021 yılında çıkan bu filmin devam halkasının 2023 yılının Aralık ayında gösterime gireceği belirtildi.

Ghostbusters: Afterlife devam filmi 2023'te geliyor

Ghostbusters: Afterlife filminin devamı için tarih verildi

Sony Pictures yaptığı açıklama ile henüz adı belli olmayan yeni Hayalet Avcıları projesinin Aralık 2023'te gösterime gireceğini duyurdu. Direkt olarak Ghostbusters: Afterlife filminin devamını anlatacak olan bu filmde, yine yönetmen koltuğuna Jason Reitman otururken senaryo yazarlığını ise Gil Kenan yapacak. Jason Reitman ana seriyi de yöneten ve yakın zamanda hayatını kaybeden Ivan Reitman'ın oğlu. Ayrıca ilk filmin aksine bu sefer hikayenin evine döneceği, yani New York şehrinde geçeceği de belirtilmiş.

Ghostbusters: Afterlife filminde Egon Spengler'in torunlarının etrafında şekillenen bir hikayeye şahit olmuş ve Oklahama'da geçen filmde ana kadrodan da önemli isimleri izleme şansına erişmiştik. Aralık 2023'te gösterime girecek olan filmin tam tarihi ve oyuncu kadrosu henüz belli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 14:25
ilk film, orijinallerin 80'ler vibe'ından uzan eh işte bir filmdi ama seyrettim.

stranger things'in gözünü seviyim çocuklu canavar avı filmleri sezonunu fena açtı kapanmıyor bir türlü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 12:42
Son film çok kötüydü. Kim niye izliyor bu filmi anlamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostbusters: Afterlife filminin devamı için tarih verildi
İlginizi Çekebilir