Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 27.07.2021 - 16:35
Hayalet Avcıları ana seri filmlerinin devamı olarak çekilen Ghostbusters: Afterlife filminin yeni fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Ülkemizde Hayalet Avcıları: Öteki Dünya ismi ile gösterime girecek olan Ghostbusters: Afterlife filminin yeni fragmanı geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. 1984 ve 1989 yılında gösterime giren ilk iki filmin izinden gidecek olan yeni filmde, yaşanan bu olaylardan 30 yıl sonrası anlatılacak. 

Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı

Covid-19 salgını sebebiyle gösterim tarihi sürekli ertelenen filmler kervanına katılan Ghostbusters: Afterlife, tam tarihi verilmese de Amerika'da Şükran Günü döneminde (Kasım) vizyona girecek. Filmin doğal olarak ülkemiz vizyon tarihi de belli değil. Muhtemelen aynı dönemde sinemalarda boy göstereceğini söyleyebiliriz.

Filmin fragmanında ise daha önce yayınlanan fragman ve teaser videolarında gördüğümüz sahneler dışında birçok yeni sahneye yer verildiğini de görüyoruz. Fragmanın sonunda ise Bill Murray'ın canlandırdığı Dr. Peter Venkman'ın sesi dikkat çekiyor. Orjinal kadronun da filmde küçükte olsa önemli bir rolü olması bekleniyor. 

Ghostbusters: Afterlife hakkında

Film, 1984 yapımı Ghostbusters ve 1989 yapımı Ghostbusters II'den 30 yıl sonrasında küçük bir kasabaya taşınan bir aileye odaklanacak. Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver ve Annie Potts orijinal filmdeki rollerini yeniden canlandırırken, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace ve Paul Rudd filmin ana oyuncu kadrosunda yer alıyor. Yönetmen Reitman ayrıca Gil Kenan ile birlikte filmin senaryosunu kaleme aldı.

Ivan Reitman imzasını taşıyan ilk Hayalet Avcıları filminin senaryosu Aykroyd ve Harold Ramis tarafından yazılmıştı. Başrollerini Murray, Aykroyd ve Ramis'in paylaştığı filmde hayalet yakalayan parapsikologlar doğaüstü komedi unsurlarıyla popüler kültürde bir fenomen haline geldi. Dünya çapında 295 milyon dolar gişe hasılatı elde eden film, o zamanın en yüksek hasılat yapan komedi filmi olmuştu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 13:15
Yine çoluk çocuğu doldurmuşlar filme. Orijinalindeki oyuncuların emekliliğini konu alıp çekseler o bile daha iyi olurdu.
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2021 17:44
Ya kardeşim bi boş yapmayın be. Herşeyi bi siz biliyonuz zaten. Ulan zaten filmde orjinal kadroda var. Haberi okumadan neden yorum yaparsın ki?
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 27.07.2021 18:14
film biraz daha ciddi duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghostbusters: Afterlife fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir