1/3

GIGABYTE'tan 7 serisi yıldızları

Merlinin Kazanı 9.04.2012 - 14:17
GIGABYTE, 3. nesil Intel Core işlemciler için Dual UEFI 7 serisi anakartlarını sunar
GIGABYTE bugün uzun zamandır beklenen 3. Nesil Intel Core işlemciler için üstün performans sunmak üzere tasarlanmış, 7 serisi anakartlarını duyurdu. GIGABYTE 7 serisi anakartlar, dünyanın ilk Dual UEFI BIOS’unu, yeni ve benzersiz Tüm Dijital güç tasarımı ve en son GIGABYTE Ultra Durable 4 teknolojilerini sistem yükseltme için son derece cazip bir şekilde sunuyor.

GIGABYTE Anakart İş Birimi Başkan Yardımcısı Henry Kao "Yeni GIGABYTE 7 serisi anakartlar, bilgisayar tutkunu DIY meraklıları için geleceğin işlemcileri, VGA kartları, belleği, SSD'leri  ve kablosuz protokolleri ile uyumlu olacak özellikleri sağlayarak kusursuz bir yükseltme sunmak için tasarlanmıştır." dedi. "Bundan sonra bizim için, GIGABYTE Z77 ve H77 anakartlara agresif bir geçiş mantıklı olacaktır, böylelikle Intel'in çok aranan 3. Nesil Çekirdek işlemcilerinin piyasaya çıkma beklentisinde olan meraklı kitleyi satın almaya yönlendirebiliriz.”

Intel Masaüstü Platformları Genel Müdürü Zane Ball “Intel 7 Serisi Chipset tabanlı anakart lansmanı ile Intel, GIGABYTE ile ortak olmanın heyecanını yaşamaktadır "dedi. "Bu yeni kartların, Intel  Rapid Start da dahil olmak üzere Intel'in yanıt teknolojilerini, Intel Smart Connect ve Intel Smart Response’u da desteklemesinden mutluyuz. Kullanıcılar akıcı performans ve en önemli uygulamalara daha hızlı erişimin keyfine varacaklardır. "

Özel 3D BIOS ile Dual UEFI
GIGABYTE 7 serisi anakartlar, özgün UEFI GIGABYTE DualBIOS teknolojisine dayanan devrimci 3D BIOS özelliğine de sahiptir. Güncel bir görünüm ve his ile, bu yeni 3D BIOS, 3D Mod ve Gelişmiş Mod olarak BIOS ortamında iki etkileşimi farklı modu, geleneksel BIOS kullanıcı deneyimini yeniden biçimlendirerek çok daha sezgisel ve grafiksel arabirimi ile sunuyor.

GIGABYTE'tan 7 serisi yıldızları