Gina Carano attığı mesajlardan sonra Mandalorian dizisinden kovuldu

Ersin Kılıç 11.02.2021 - 12:17
The Mandalorian dizisinde Cara Dune karakterine hayat veren Gina Carano'nun LucasFilm ile ilişiğinin kesildiği açıklandı.

The Mandalorian dizisinde Cara Dune karakterine hayat veren ve bu konuda iyi bir performans gösteren Gina Carano'nun dizinin kadrosundan çıkarıldığı gibi LucasFilm ile ilişiğinin kesildiği de açıklandı. Oyuncunun kovulmasının ana sebebi ise sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalar olarak gösteriliyor.

Gina Carano, The Mandalorian kadrosundan çıkarıldı

Daha önce Hızlı ve Öfkeli 6 ve Deadpool gibi yapımlarda da boy gösteren Gina Carano, özellikle The Mandalorian dizisinde canlandırmış olduğu Cara Dune karakteri ile övgü toplamıştı. Oyunculuk kariyerinden önce MMA dövüşçüsü olarak ringlerde de boy gösteren Carano, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sebebiyle dizinin kadrosundan çıkarıldı. Yaptığı paylaşımda Amerika'da Cumhuriyetçi olmayı Nazi Almanyası döneminde bir Yahudi olmaya benzeten oyuncu, bu mesajının ardından büyük bir tepki topladı.

Daha önce başkanlık seçimi sırasında seçimlerin hileli olduğuna dair açıklamalar yapan Carano, aynı zamanda Covid-19 sebebiyle maske takanlar hakkında da eleştirici mesajlar yayınlamıştı. Zaten sürekli tepki çektiği belirtilen bu açıklamalarının ardından son açıklaması ise LucasFilm için bardağı taşıran son damla olmuş. The Hollywood Reporter dizisi LucasFilm'in Carano'yu kovmak için zaten fırsat kolladığı ve bu olayın da sıkılan son kurşun olduğunu belirtmiş. LucasFilm kesin bir sebep göstermese de yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermiş; "Gina Carano'nun LucasFilm ile herhangi bir ilişiği kalmamıştır. Gelecekte de buna yönelik bir planımız yoktur."

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2021 16:16
Üzüldüm be. Alışmıştık the Mandalorian da görmeye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 23:25
Burada bile Disney'i savunan zavallılar var. Kadının oyunculuğu iyi kötü ayrı tartışma konusu. Burada ki olay kovulma nedeni. Karşılaştırmasını saçma bulabilirsiniz ama kimseye bir hakareti yok. Demek istediği gayet iyi niyetli. Daha beteri bire bir aynı olayı Pedro'un yamış olması. İki yüzlülük.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 15:01
Ülkemize uyarlayalım. "Falanca kişi ''Türkiye'de solcu -veya sağcı- olmak Nazi Almayanlasında Yahudi olmak gibi'' diye tweet atan falanca falanca kanaldan kovuldu." gibi bir durum olsa nasıl tepki verirdik acaba? Başka ülkede olunca otoriteyi desteklemek kolay tabi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2021 14:57
Yani kısaca kadın özgürce fikrini belirttiği için yandaş disney ve lucas kadını kovmuş. Tıpkı bizdeki gibi
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 13:12
Bence haberi tekrar okuyun derım kadın oyle sebepsiz yere kovulmamıs
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 01:31
Siyasete bu kadar dalanları, toplumu ayrıştırmaya, kötülemeye ve hatta dalga geçme çalışan insanları anlayamıyorum. Twitter gibi mecralarda nefret verip nefret alıyorlar, bundan nasıl bir mutluluk elde edilebilir? Yazık ne diyeyim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gina Carano attığı mesajlardan sonra Mandalorian dizisinden kovuldu
İlginizi Çekebilir