God of War dizisi Kratos rolü hakkında Dave Bautista yorum yaptı

Talha Ramazan Yüzmeç 29.05.2022 - 02:29
God of War dizisi Kratos rolü hakkında Dave Bautista bir Instragram gönderisinde yorum yaptı. Kratos rolü belirsizliğini koruyor.

PlayStation markasının ünlü oyun serisi olan God of War dizisi hakkındaki haberler gelmeye devam ediyor. God of War TV dizisi Sony PlayStation tarafından onaylandığından beri insanlar Kratos rolünü kimin canlandıracağı konusunda konuşuyor. En çok konuşulan adaylar arasında olan Dave Bautista konuyla ilgili yorum yaptı.

God of War dizisi hakkında Dave Bautista yorum yaptı

Sony, yakın zamanlarda PlayStation fikri mülkiyetlerinin diziler ve sinema filmleri de dahil olmak üzere yeni eğlence alanlarında yatırımlar yapıyor. Amazon Prime Video işbirliği ile çekilmesi beklenen God of War dizisinin oyun uyarlaması animasyon olmayacak. Yani tamamen gerçek oyuncularla olması bekleniyor. Tam da bu noktada Kratos karakterinin kimin canlandıracağı merak konusu oluyor. Çünkü Kratos gibi yetenek gerektiren bir karakterin ekranlarda yer alması oldukça şaşırtıcı olacak.

Bu nedenle Kratos karakterini taşıyabilecek uygun bir oyuncu gerekiyor. Comicbook bir Instagram gönderisinde Dave Bautista hakkındaki düşüncelerini açıklayan kısa bir video yayınladı. Eski güreşçi ve oyuncu Dave Bautista da aynı fikirde olduğunu açıkça belirterek yanıt verdi. Instagramdaki insanların fikirlerine atıfta bulunarak ve ironik bir şekilde yanıt vererek konu hakkındaki fikrini belirtti.

Dave Bautista yorumlarda, "Halkın görüşüne göre, benden başka herkes var! Hey! İnsanların haksız olduğunu kanıtlamayı seviyorum." cümlelerine yer verdi. Bu cümleden Dave Bautista'nın Kratos rolü için ne kadar istekli ve azimli olduğunu görebiliyoruz. Şu anda Kratos rolünde kimin oynayacağı belli olmasa da insanlar aralarında tartışmaya devam ediyor.

Ayrıca Bautista, Gears of War filminde Marcus Fenix karakterini canlandırmak için de epey hevesliydi. Ancak henüz bir haber yok. Ayrıca Gears of War Collection duyurusu yakında yapılabilir.

Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2022 15:52
Şahin K. yı tek geçerim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2022 07:27
En uygun oyuncu bence scott adkins
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 18:36
Dwayne The Rock Johnson varken de ne bileyim yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2022 15:55
Herkes jason momoa demiş bi kere o adamın gözleri renkli ve saçını kesmez ayrıca kratos kadar iri ve öfkeli durmuyor adamın sürekli gözlerinin içi gülüyor gibi ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
AZRAILXX
AZRAILXX 30.05.2022 14:55
Nathan Drake için yapılan seçimden sonra Sony'nin seçeceği kişi için zerre kadar umudum yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War dizisi Kratos rolü hakkında Dave Bautista yorum yaptı
İlginizi Çekebilir