Gears of War Collection duyurusu yakında yapılabilir

Efdal Erdem 16.05.2022 - 00:43
Summer Game Fest yaklaşırken içerik üreticileri, şirketleri olası duyurular için şimdiden yokluyor. Söylentilere göre Gears of War Collection duyurusu yapılacak.

Önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen Summer Game Fest yaklaşırken meraklı içerik üreticileri şirketleri olası duyurular için şimdiden yokluyor. Benzer şekilde XboxEra podcastinin kurucularından Nick Baker Master Chief Collection gibi olacak bir Gears of War Collection duyurusu bekliyor. Haber kaynakları Kanadalı oyun firması The Coalition’un yeni bir Gears of War oyunu üzerinde çalıştığını belirtirken Gears 6, GeForce Now veri tabanı sızıntısında yer alan oyunlardan biri olması dikkat çekiyor.

Gears of War Collection duyurusu Haziran’da yapılabilir

12 Haziran’da Summer Game Fest’te yer alacak olan Xbox & Bethesda Games’in birçok oyun tanıtması bekleniliyor. Söylentiler Gears of War Collection duyurusu için de beklentileri arttırırken içeriğine ait de detaylara değinilmeye başlandı. Öyle ki PC platformunda kendini oldukça başarılı olarak kanıtlayan Halo: Master Chief Collection tarzında olması bekleniyor. Bu PC oyuncularının yalnızca Xbox konsolları için çıkan Gears of War 2, 3 ve Judgement’i deneyimlemeleri için büyük bir fırsat olabileceği anlamına geliyor.

XboxEra podcast serisinden birçok söylenti çıkmasına rağmen Doom Slayer’in Fortnite’a çıkacağı veya Quake’in remaster edileceği tartışmaları doğru çıkmıştı. Microsoft’un son zamanlarda özellikle Halo, Gears ve Forza serilerine odaklandığını ifade eden Nick Baker Gears of War Collection duyurusu ve bu yıl çıkacağı konusunda oldukça umutlu. The Coalition’un son oyunu 2019 yılında Xbox One ve PC’ye çıkış yapan Gears 5 olmuştu.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2022 17:23
Nihayet! Gears of War 2 ve 3'ü PC'de oynayabileceğin. Doğru anladım değil mi? Gears Collection PC'ye de gelecek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2022 16:21
Gears serisi bana cok bayici geliyor. Oyunu yapanlarin vizyonu 10 sene öncesine ait. On sene önce tps kamerasiyle herseye mermi yagdirmak zevkli geliyordu ama suan oyunlarda biraz daha zeka ariyoruz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2022 10:53
Gears of War Collection yeni nesil grafiklerle gelirse tüm seri efsane olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gears of War Collection duyurusu
İlginizi Çekebilir