God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor

Atıf Doğan Özcan 6.06.2022 - 10:26
Sony'nin PS Plus hizmeti için ilk hamlesi Steam ve Epic Store’un, GeForce Now kütüphanesine oluyor. God of War GeForce Now servisinden kaldırılıyor.

Geçtiğimiz aylarda yeni PS Plus aboneliklerini duyuran Sony, bu sefer kendinden çok emin. Daha önce yaşamış olduğu sorunları tekrar yaşamamak adına yere sağlam basan firma bir karar aldı ve bu karara göre God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor.

God of War GeForce Now kütüphanesinden kaldırılıyor

God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor

Sony, bulut oyunlarını yenilenmiş PlayStation Plus sistemiyle Haziran ayında hizmete alıyor. Daha önce bulut oyunlar konusunda çeşitli girişimlerde bulunan Sony, istediği etkiyi alamamıştı ve şimdi PS Plus hizmetini yenileyerek bu konuda bir kez daha deneme yapmak istiyor. Oyuncular da tanıtılan bu yeni hizmetten şimdilik memnun görünüyorlar. 

Sony, elbette kendine ait olan birinci sınıf oyunlarını tekelinde tutma taraftarı ve hepsini yenilenmiş PS Plus hizmetine dahil etmek istiyor.  Bu sebeple ilk girişimi God of War üzerinde oldu ve oyunu hem Steam hem de Epic Store için GeForce Now kütüphanesinden kaldırıyor. GeForce Now’a geçtiğimiz Nisan ayında eklenen oyun 1 Temmuz tarihi itibariyle GeForce’dan tamamen ayrılıyor.

Bu ayrılış hakkında Nvidia tarafı, “God of War, 1 Temmuz’da GeForce Now kütüphanesinden kaldırılacak ama oyunu daha önce GeForce Now’da en az bir kere bile oynamış olan kullanıcıların oyuna erişimi devam edecek” açıklamadı geldi.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 07:44
Snoye taş atanlara soyluyorum bu Sony size ne yaptı Sony ile ne alıp veremediğiniz var yok konsolu almam yok desteklenen Sony için çokta tin sen böyle bir firma ol paraci olmada goreyim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 13:43
Sony kadar bencil, oyuncu düşmanı, derdi para olan, aç gözlü bir firma gelmiş midir sanmam. Hayatımda hiç PS almadım. Almayı da düşünmüyorum. Hiçbir hizmetini desteklemeyeceğim.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 03:59
ticari firma istediğini yapar bizene mantığıyla giderseniz hiç gelişemezsiniz ve geliştiremezsiniz firmaları gerektiğinde eleştirmekten korkmayın sonuçta siz firma değilsiniz bireysiniz onu diyeyim ayrıca derdi sadece para olan firmalar kendini batırmaktan öteye geçemez bunuda yanına ekleyeyim.
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2022 01:18
Ya bombos konusuyorsunuz, ticari firma bu derdi paradan baska ne olacak? fanboyluktan bir tik oteye gecemediniz. Madem oynayacaksin 1 ayin var git al oyna, adam kendi bulut sistemini getirmis, tabikide kaldirir.
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 23:18
Sen iyi oyun yapmak için kesenin ağzını sonuna kadar aç.Sonra o oyunun kazancında hak sahibi olma.Bu mudur yani.Tavşan dağa küsmüş.......
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 11:05
Kendilerine yakışır kalitede bir hareket...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 10:54
Oyunu daha önce oynayanların erişime devam etmesi güel olmuş eğer yanlış anlamayıysam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 10:36
Normaldede daha önce oynanmış oyunlar sistemden kalksa dahi oynanmaya devam edilebiliyor muydu? Yoksa god of war a özgü bir şey mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War GeForce Now sisteminden kaldırılıyor
İlginizi Çekebilir