God of War'dan Kratos MultiVersus'a gelebilir söylentisi

Atıf Doğan Özcan 8.09.2022 - 22:03
Bir geliştirici tarafından çok yakın bir zamanda yapılan yorum ortalığı karıştırdı. God of War efsanesi Kratos MultiVersus yolunda olabilir iddiası oyuncuları heyecanlandırdı.

Kratos MultiVersus için gelebilir söylentisi oyuncular arasında büyük heyecan oluşturdu. Warner Bros’un çapraz dövüş oyunu olan MultiVersus için gelecek olan karakterin bilgileri heyecanla bekleniyor. Ortaya atılan bir iddia ise kelimenin tam anlamıyla heyecan yaşattı diyebiliriz.

Kratos MultiVersus sahnesine çok yakın

Bazı MutliVersus oyuncuları, God of War’un yıldızı Kratos’un oyuna eklenme ihtimalinin heyecanını duyuyorlar. Aslında bu konuda resmi bir duyuru gelmedi WB tarafından. Sadece konuya ilişkin olarak, MultiVersus’un Kreatif Direktörü Tony Huynh’ın yakın tarihte atmış olduğu bir Tweet bu olasılığa işaret ediyor olabilir. Tweet’in içeriğinde “Bugün benim bir rüyam gerçekleşti” yer alan şifreli bir mesaj vardı. Sonrasındaysa bunun gerçekleşmesi halinde oyuncularla paylaşmayı dört gözle beklediğini belirtti.

God of War'dan Kratos MultiVersus'a gelebilir söylentisi

Huynh, bundan başka bir şey paylaşmadı. Ancak bazı hayranlar, bu paylaşımın God of War’ın kahramanı Kratos’u MultiVersus’a getirmek olasılığı içeren tweet’ine benzettiler. O nedenle bir anda oyuncular arasında Kratos sesleri yükselmeye başladı. Nisan ayı içerisinde bir oyuncu, MultiVersus içinde Kratos’u resmetti ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Sonrasında Huynh bu hayrana cevap olarak, “Bu bir rüya olurdu” yanıtını vererek retweetledi.

Tony Huynh, God of War 3 ve God of War: Ascension üzerinde çalıştı ve sony’den bu geçişi yapabilmek için içeride hala arkadaşları var. Ayrıca Sony son zamanlarda özellikle bu tarz paylaşımlara karşı değil. Çünkü geliştiriciler Aralık 2020’de Kratos’u Fortnite’a eklediler. Yani kısacası Kratos’u MultiVersus içerisinde görürsek çok fazla şaşırmayız. Elbette bunun için resmi bir açıklama gelmedi ve bunların sadece birer iddiadan ibaret olduğunu unutmayalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
God of War'dan Kratos MultiVersus'a gelebilir söylentisi
İlginizi Çekebilir