Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu oldu

Murathan Özlü 22.08.2022 - 17:40
Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu ünvanını 12 gün içinde ele geçirmiş

Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu oldu ve Elden Ring'i bu sene ikinci kez tahtından etti. Warner Bros. çatısı altındaki bütün karakterleri yavaş yavaş çatısı altına toplayan oyun en son Rick and Morty'den Morty'yi oyuna ekleyeceğini duyurmuştu, Morty yarın (23 Ağustos) oyuna eklenecek.

Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu olarak Elden Ring'i tahtından etti

Rick and Morty'den Godzilla'ya kadar sayısız Warner Bros. karakterini birbirine kırdıran dövüş oyunu Multiversus, 19 Temmuz'da açık betaya girmesinden beri inanılmaz bir ilgi görüyor. Ayrıca Warner Bros'un ayrıca sattığı, oyun içinde karakter almaya yarayan "Character Tickets"'ı barındıran Founders Packs satışları tahminen oyunun Temmuz ayında tepeye yerleşmesinde etkili olmuş.

Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu
15 Ağustos'ta resmen piyasaya çıkan oyunun oyuncu sayısı 10 milyon barajını aşmak üzere. Bu durum, Şubat ayında piyasaya çıkan ve o tarihten beri ortalamaya bakıldığında "yılın en çok satan oyunu" ünvanını elinde bulunduran Elden Ring'i tahtından etmesini sağlamış. İkinci kez tahtından olan Elden Ring, Şubat ayından beri yaklaşık 17 milyon satmış.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2022 17:24
bedava oyun satmış ? -_-
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2022 19:37
öyle bedava oyunlar oldu ki populeritesinden dolayı mali değeri paralı oyunlardan daha fazla olan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Multiversus Temmuz ayının en çok satan oyunu oldu
İlginizi Çekebilir